Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevěřím mu - jak se z toho dostat?

Od: mirka* odpovědí: 13 změna:

Dobry den, mam takovy problem. Minuly tyden jsem s pritelem resila podezreni na neveru. Jeho odpoved me uspokojila, verim mu, a jsme spolu. Presto jsem jak na houpacce, chvili smutna, chvili vesela, nedokazi se uvolnit, byt vesela, bezprostredni. Bojim se ho vzit za ruku, jsem nejaka divna. Co s tim? Jak to mam ze sebe dostat? Urcite to vnima.Dekuji Vam

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

denita*
hodnocení

2x

Dobrý den. Já s tím tedy zkušenost nemám, ale řekla bych, že to může být nějaké Vaše podvědomí, které Vám napovídá, že stále ještě není něco v pořádku. Tím samozřejmě nechci říct, že Vám přítel lhal! Jen podotýkám, že možná Vám něco dává najevo, že mu přesto, že Vám vše vysvětlil, nevěříte. Vy si myslíte, že ano, ovšem Vaše nitro ne. Stává se to, člověk se sám v sobě nevyzná. Možná byste mohla zkusit toto řešit s partnerem. Když si to s ním pořádně a všechno vyříkáte, může se Vám ulevit, budete se cítit lépe a nebudete se trápit, to je na nic. Jemu už je taky patrné, že se něco děje, tak mu to vyklopte a nakonec Vám ještě možná nejlépe poradí on. Jak sama píšete, potřebujete to ze sebe dostat. Můžete zkusit řev, nářek či mlácení do věcí, ale raději bych Vám opravdu doporučila tu rozumnou a klidnou rozmluvu. :)

Držím palce! Dobře to dopadne, určitě! *palec*

D. *slunce*

hodnocení

2x

Dobrý den. To pracují jen nervy. V hlavě se Vám mele spousta věcí co by bylo, kdyby se to stalo. Anebo pochybnosti, zda se to přece jen nemoho stát atd. Bude to chvilku trvat, než tento nepříjemný pocit, který nahlodal Vaši důvěru, zase zmizí. Takže se do ničeho nenuťte, vysvětlete příteli, že Vám musí dát chvíli čas, abyste toto strávila a ten nynější odstup se zase spraví, nebojte se.;)

doplněno 25.03.12 20:59:

On to považuje za vyřízenou věc, ale Vy ne. Jetli Vás má rád, pak pochopí, že Vás to zasáhlo hlouběji a potřebujete více času proto, abyste to překousla. Tolik pochopení a tolerance pro Vás snad najde, ne?

mirka*
hodnocení

Dobry vecer. Dekuji za odpoved.Nervala jsem, ani nebouchala. Uz jsme si promluvili. Bere to za vyrizenou vec. Jak mu mam rict, ze jsem z toho stale spatna? Nechci byt uknourana zenska. Budu ho tim otravovat. Chlapi chteji mit doma klid. Diky.

doplněno 25.03.12 21:16:

Dobry vecer, dekuji za milou, a rychlou odpoved. Budu uprimna. I jsem se pousmala.Musim rict, ze bych si prala mit vase sebevedomi. To je asi to, co mi chybi.Do te doby, nez se to ,,stalo,, jsem ho mela dost. Poradite mi, jak ho znova nabyt?Ikdyz musim rict, ze se snazim si delat radost. Upravila jsem si pracovni dobu tak, abych mela vic casu na sebe, objednala jsem se na kosmetiku, ale stejne. Jsem smutna.Myslite, ze je dobre byt mene doma, neuklizet jako driv, davat mu najevo, ze mi zase na nem tolik nezalezi, ikdyz to neni pravda?

mirka*
hodnocení

Dobry vecer, dekuji Vam za odpoved. Ale snazim se byt ,,normalni,,...jak mu mam ted rict, ze se stejne stale trapim? Ma problemy v praci, doma chce mit klid. Domu ma chodit rad.

polinek*
hodnocení

2x

,,víte co říkal mudr.Plzák? Zatloukat ,zatloukat,,nevím ,,,jestli vás má rád ,,a nechce o vás přijít,,nepřizná se.

hoummy*
hodnocení

0x

Promluvte si s ním na rovinu, co vás trápí a chtějte po něm řešení, od toho je přeci chlap!

mirka*
hodnocení

Dobry vecer, dekuji moc za odpoved. Promluvit si s nim, ale o cem a jak. Svoje mi k tomu rekl, a tim je to myslim pro nej myslim vyreseny.Nechci ho otravovat vecnymi recmi. Znate chlapi? Chteji mit doma klid.Dekuji za odpoved.M

hodnocení

0x

Řekl bych, že se to ve vás pere. Chcete mu věřit, ale nejste si vnitřně jistá. Důvěra je křehká věc. Bude chvíli trvat, než mu budete na stoprocent věřit.

Ale jak doporučují ostatní otevřeně si promluvit, probrat to s partnerem, by vám mohlo pomoct tu chvíli zkrátit na chvilku.

mirka*
hodnocení

Dekuji vam za odpoved. Jako ostatnim. Ale jak nato? Mate vsichni pravdu. Ale jak nato?

Nechtět po něm řešení. Pro něj je to už vyřešené. Jen mu říct, že i když mu věříte, tak prostě ženské to trvá dýl než to vstřebá, že se vás ta možnost, že by vám mohl být nevěrný dotkla víc než jste čekala. Ať vám dá čas, než to bude jako dřív.

doplněno 25.03.12 21:41:

A hlavně! že ho milujete!

Někteří chlapi to neradi říkají, ale dělá jim dobře, když jim to říká ženská.

hop®
hodnocení

0x

Mirko, máte pravdu v tom, že dalším "řešením" záležitosti s partnerem byste ho pravděpodobně akorát otrávila, pokud byste ho tím otravovala častěji, patrně byste ho vyprovokovala k realizaci problému, tedy k uskutečnění nevěry. On Vám sice vysvětlil situaci, Vy jste rozumně vysvětlení přijala, ale stejně se tím trápíte, protože podvědomě nejste přesvědčena o důvěryhodnosti jeho vysvětlení. Bohužel se s tím asi budete muset poprat sama, s partnerem máte záležitost vyřešenou a uzavřenou. Pokud to vnímá tak tím lépe, spíše se pro příště vyvaruje "podezřelého" jednání. Ale Vaši psychiku si musíte porovnat sama, čas rány hojí, přeji Vám, aby čas hojil rychle!

brodzi*
hodnocení

0x

Má odpověď bude asi opravdu divná ale vyřeší váš problém. Pokud máte nějaký problém s tím mu věřit tak se s ním rozejděte a budete mít pokoj. Po světě běhá spousta dalších a s těmi mít tyto problémy nemusíte.

mirka*
hodnocení

Brouku, je mi 53 let. Moc solidnich chlapu po svete nebeha. A on je muj osudovy, cekali jsme na sebe hodne dlouho.Je to uzasny clovek. V zivote je spousta nastrah, a zensky jsou potvory. Nic mene, chlapum to dela dobre. Ujasni si, ze jsou jeste i pro jine zajimavy.A to jim nekdy staci. Nejde o nej, jde o mne.Chci ho k sobe pripoutat, ne ho ztratit. At se stalo cokoliv, rozhodl se, ze zustane se mnou, ze tento vztah je pro nej ,,vyhodnejsi,,Nechci to ,,podelat,,Rozumite mi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]