Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moc mě trápí jedna věc s mým bývalým přítelem.
Asi před čtyřmi měsíci se se mnou přítel rozešel kvůli jiné...jistě že jsem z toho byla hodně zklamaná a po čase jsme si tak trochu i vyměňovali názory on napsal, že doufá, že už se NIKDY NEPOTKÁME. ...i přes to bych ho pořád chtěla zpět.
Pokaždé, když jdeme s kamarády do klubu, kam chodí i on se svojí přítelkyní a se svojí partou přátel, se na mě pořád kouká, a to ikdyž vedle něho sedí jeho holka.
Já už nevím, jak si to mám vysvětlit, prosím o rady a názory... mě to totiž opřijde, jako by mě měl pořád rád a chtěl mě zpátky...ale jak udělat, aby se jakkoliv vyjádřil...?
Zdravím, Lenko. Není to opravdu tak dávno, co jsem Vám odpovídala v jiném vlákně, ale vlastně na totéž. Je vidět, že se s rozchodem nedokážete smířit. To, že Váš bývalý přítel prohlásil, že doufá, že už se nikdy neuvidíte, nic neznamená. Člověk řekne ve slabé chvíli leccos. Ať již ošklivého, nebo pěkného. Potkáváte se dál, on se na Vás pořád dívá a Vy byste to chtěla řešit ke svému prospěchu. Jenomže ono to může být i jinak. To, že je Váš bývalý přítel schopen se s Vámi i nadále vídat, nepřehlíží Vás, může znamenat i to, že je smířený s vaším rozchodem, na rozdíl od Vás. Sledovala jsem Vaše reakce na rady zde a jsem přesvědčená o tom, že si od pohledů slibujete víc, než je zdrávo a namlouváte si to, co je pro Vás přijatelnější. Nechci Vás zraňovat, ale nerozebírejte to dál. Nemá smysl se trápit pro někoho, kdo se na Vás vykašlal kvůli jiné. Vím, chcete ho zpět a doufáte, že jeho pohledy znamenají něco významného. Ale může to být pravý opak. Jste mu lhostejná a proto se může v klidu vyskytovat všude tam, kde narazí na Vás. To Vám ten klid chybí, nechcete si připustit, že pro něj již nic neznamenáte. Tím ho ale zpátky nezískáte, když budete hledat za jeho chováním zájem o Vás. Kdyby o Vás skutečně stál, už dávno by Vás odprosil a byl zpátky. Nedělejte si naděje, budete ještě víc zklamaná, než když Vás kvůli jiné opustil. Nechápu, proč ho chcete tak moc zpátky, když Vám ublížil a určitě i ponížil tím, že si našel jinou. Netrapte sama sebe, nemá to opravdu smysl. Najděte si někoho lepšího, kdo Vás bude mít rád a na předešlý vztah zapomenete snadněji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.