Nejste přihlášen/a.
Zdravím, moje dcera byla v roce 2007 odsouzená za výrobu pervitinu v Brně, nezavřeli ji ale dostala podmínku, byla totiž prvotrestaná. Vše šlo krásně, má 4letého syna, koupila loni byt, kde žije s přítelem, je čistá, má už dva roky práci, probaci si hlídá a posudky odtud soudu jsou pochvalné a bez problémů. Prostě všechno hrálo pro ni jenomže nevím co ji to napadlo a už vůbec netuším proč šla do něčeho takovéhzo ale nechala se přemluvit, nejspíš za vidinou peněz nebo to aspoň tvrdí ale odjela na slovesko a s kamaradem tam nakoupila modafen.21 krabiček a na hranici ji chytli policajti.samozřejmě všechno našli a odtahli ji sepsat vyjadření nebo něco takového.tam řekla že to nakupovala pro kamarada který ji za to slíbil peníze. teď ji čeká trestní stíhání, asi a potom co?Ten kamarád co byl s ní říkal, že by to vzal celé na sebe kdyby jí to pomohlo ale zase co by bylo s ním?a jesli by to vůbec bylo co k čemu.?Nemáme na právníka a nevím kde jinde se poradit co teď. Stalo se to teď ve čtrvtek, byla před tím v 2007 na vazbě 3 měsíce a byl to šílený zážitek, co bude s malym?a co s bytem?všichni jsme z toho dost v háji a nevíme co ji čeká..Podmínka by jí skončila teď v říjnu,málem jsem ji přerazila,je jí 27 a pořád nemá rozum...Má šanci na veřejno prospěšné práce?nebo prodloužení podmínky? Prosím poraďte...
doplněno 25.03.12 00:18:diky za rady ale stejne jsem se v nich nedozvedela jake ma skutecne sance aspon priblizne,je mi jasne ze nejaky trest bude nasledovat jen nevim jaky a jak velkou sanci ma zustat na svobode.jde mi hlavne o toho kluka,je na ni fixovany a i kdyz zde plati ze za hovadiny musi clovek zaplatit a ja ji poradnej kopanec preju ale v tomto pripade bych byla stastna kdyby dostala super flastra nebo dlouhou podminku popripade neco jineho nez byt bekde furu casu zavrena.z toho mame vsichni hruzu.jsme normalni rodina,zijeme na vesnici a nikoho podobneho v rodine nemameja osobne s manzelem nikdy nemela ani pujcku,krom leasingu na auto takze tyhle vecy jsou pro me spanelska vesnice tuplem..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.