Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz: Co může být ve špekáčcích za "alergen"? Grilujeme maso, vše v poho, nic mi není. Udělám si buřta, a poblinkám se jak amina. Na mastné jsem zvyklá, takže tím to nebude. Díky
Řezník by měl na požádání prozradit výrobce i složení špekáčků, pokud mu vysvělíte problém, jistě ochotně vyhoví. Podle složení pak můžeme hledat "pachatele" Vašich zdravotních problémů.
haninko,jsou dvě možnosti,ta první je :tak to zkrátka NEJÍM.Druhá je přežratse z nich,odvezou tě do nemocnice a tam zjistí z čeho to je.Dušinka se zklidní a nebudeš to jíst stejně.
Myslíte nějak takhle? ![]()
Měl jsem patnáct piv, šest malejch rumů, dvě becherovky, sedmičku červenýho a flašku šampusu. Nakonec jsem si dal chleba s máslem, ten chleba byl asi divnej, bylo mi po něm špatně... ![]()
Tak ty aušusy nejez.To ti doma neřekli,že se uzeniny nemají jíst?Že jsou rakovinotvorné?A že po druhé ohřívaná uzenina je ještě více rakovinotvorná?Asi se doma také o zdravou výživu moc nezajímají.Zkus si přečíst vzadu na obalech potravin a hlavně uzenin,co obsahují.Samé Ečka,konzervanty,což jsou skoro vždy jedy,které se do potravin dávají,aby dlouho vydržely.Máš tam napsáno třeba E a za tím nějaké číslo.Tak si to zadej do vyhledávače na internetu a uvidíš,co ti vyleze.Většinou samé rakovinotvorné E přísady.Jez radši vařené čerstvé maso,zeleninu.Uzeniny jsou samy o sobě škodlivé zdraví a obsahují zdraví škodlivé konzervanty.
Radši místo buřta napíchnu na klacek kus syrového masa a opeču,osolím.100x lepší než jedovatej buřt Po buřtu je mě taky blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.