Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

22 let panic kvůli autonehodě?

Od: cattie odpovědí: 13 změna:

Ahojky, mám přítele pár měsíců, teď přednedávnem jsem se dozvěděla od jeho ségry, že je ještě pořád panic. Prý už to na něj zkoušelo dost holek, jdna mu dokonce zatancovala i striptýz, ale on nic. Já to teda na něj nezkoušela ještě, jsme spolu chvíli. Před několika lety měl prý autonehodu a kamarád si myslí, že je to tim. Že se mu kvůli tomu nepostaví nebo co... Co myslíte, je to možný?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. "Catie", nedejte na to, co Vám kdo řekne. O těchto intimních věcech byste měla hovořit především s tím, koho se to týká. Pochybuji, že se svěřuje sestře a co si myslí kamarád, je úplně jedno. Může to být zdravotní problém, ale také nemusí. V každém případě je to je ho soukromá záležitost a když se bude chtít svěřít právě vám, pak to udělá. Možná, že děvče měl, jen to nevytrubuje do světa. To je můj názor.

ellin*

Přesně tak! Souhlasím s tím, že je to intimní věc a měla byste si o tom promluvit s ním. Vlastně kdo jiný než Vy by měl vědět, jak to je doopravdy. Tady může být možností- nemoc (impotence), psychická nemoc (smrt první lásky), nebo jen smýšlí úplně jinak než jiní muži a myslí, že by takové věci měly být právě jen z lásky. Opravdu byste s ním měla mluvit! Pokud nebude chtít, řekněte mu, že Vám to říct může, že to spolu vyřešíte, ale netlačte na něj, když se nerozpovídá hned, tak třeba později! Hodně štěstí!

martinaa*
hodnocení

4x

Je to jistě rarita, ale já měla bývalého panice v 31. Byl vždy takový vážný, jogín a vegetarián, měl za sebou dva vztahy, ale oba bez sexu. Řekl mi, že prostě čekal na tu pravou... no, to je jeho věc, a žádný problém v sexu díky jeho panictví nebyl.

Že kamarád říká, že se mu nepostaví, to si může myslet, ale nemusí to být pravda.

martinhajek*
Říkám si, že by spíš měla být ráda že její kluk není děvkař, ne? Že se nevyspí s každou která jde okolo.
Na druhou stranu, třeba ani ona není ta pravá...
martinaa*

To je fakt:) Mě by docela zajímalo, jak ten kamarád ví, že se mu nepostaví, jak to vlastně všichni ví?

I když následkem posttraumatické tresové poruchy může být "zabržděný" a nefuknkční... ale to by právě ta pravá holka měla rozjet..

hodnocení

2x

A co má být, že to tady rozebíráš na veřejném fóru?

1/ Láska není jenom o sexu, je to i o vzájemném pochopení, toleranci, ohleduplnosti. Chodíš s ním pár měsíců, to se nemůžeš dočkat? Pokud je mu s Tebou dobře, uvidíš, že to časem také přijde. Nejdřív nějaké kino, procházka, kytička, pusa... až to pomalu dospěje k sexu.

2/ Je možné, že má v sobě nějaký blok po té nehodě, nemilé vzpomnínky, zemřela mu dívka. Ale pokud budeš citlivá a ohleduplná a nebudeš do všeho hned hrrr, myslím, že se to časem podá. Pokud jsi tedy pro něj ta pravá.

3/Nelíbí se mi, že taháš rozumy o něm z dalších lidí. Jeho ségra povídala, jeho kamarád povídal... Těmto lidem nepopřávej sluchu, buď sma sebou a nevěř všem povídačkám o něm. Jak by se Ti asi líbilo, kdyby on napsal na Poradnu o Tobě třeba: Mé dívce páchnou nohy, co s tím? Kamarádka říká že, kamarád říká že... Připadá mi, že si nezaslouží být vláčen a hodnocen, zda se postaví či ne. Zdá se mi to takové z Tvé stránky protřelé a jeho nedůstojné. On po tom ošklivém zážitku potřebuje vedle sebe pochopení a ne nějakou nadrženou drbničku.

A jen tak na okraj: bylo mi 18 a byla jsem panna. Mému chlapci bylo 22 a byl panic. Dneska jsme už skoro 37 let manželé. Dohnali jsme to, no a co? Všechno se v životě nechá řešit, hlavně být ohleduplná a nevěřit snůšce kdejakých drbů. Jaga.

claus*
hodnocení

0x

Možná je to nehodou ,ale taky možná je gay ...

Nikdy nevíš ;)

cattie
hodnocení

já nevim, taky jsem o tom už přemejšlela, s každou holkkou mu to vydrželo přibližně měsíc, po tom co se předtim ta jeho první zabila. a pak se mnou už je trochu dýl... jak mám jako zjistit jestli fakt není gay? :D

claus*

Taky jsme to mněli na mysli! Třeba až se předním svlečeš tak to sním musí pohnout ne?

A nebo mu ukazuj fotky kluku jestli se mu postaví

hodnocení

0x

pokud se před nim svlíkne baba a on nezabere tak to musela bejt bud hodně ošklivá nebo má chlapec náký problém a je otázkou zda je problém zdravotního či psychyckého rázu pokud vám na něm záleží skuste si s ním o tom o samotě promluvit

martinhajek*
hodnocení

0x
Neměj strach, není gay.
Pravděpodobně je to jen impotent...

tak ted nevim co je horší *smich*

krkovicka*
hodnocení

0x
Hnusný je,že někdo o něm ohlašuje takové upřímnosti a ještě k tomu,že je gay.Tak buď vám ho závidí,nebo se mu mstí.Sama si zjistíte kde je pravda .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]