Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý porcelán

Od: kpajina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den můete mi někdo poradit kde dohledám značky porcelánek z roku 1850-1950,u pár dní hledám a stále bez uspěchu.Vech celosvětových.(Jeliko hledám 3značky) a jeliko se jedná o dědictví tak nevím kdo dané předněty vyrobil a zajímá mě to.Vím jen e je z roku 1850-1950,poradí a pomůe mi někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak jsem zadal na Googlu "stary porcelan znacky" a volba Obrázky. Je tam toho celá řada. Myslím, e dál si u poradíte. Zdravím!

ronyx*
hodnocení

0x

Řeil bych to tak, e bych si značky z porcelánu ofotil, fotky přeuloil do formátu .png (zachovává ostré obrysy na rozdíl od třeba .jpg) a zkusil vyhledávat pomocí obrázku (google - obrázky). V případě jasných obrázků se mi toto osvědčilo jako nejrychlejí - větinou ve výsledcích hned na začátku je odkaz na wikipedii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]