Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam uver ze stavebniho sporeni na dum, uz mam za sebou cca 5 let placeni a mam to na 28let. Ted se mi ozval muj poradce, ze nam to muze zvyhodnit ale bude stat 16 000kč. Bud si budu moct dopujcit 200 000kč a budu platit stejne nebo mi snizi mesicni splatku. Neni to nahodou jako ze budu uzavirat tu stejnou smlouvu co pred peti rokama? Jen s tim ze mam uz neco splaceno tak to prodava vyhodne? co si o tom myslite? dekuji
Dobrý večer,
důležité je,aby po této úpravě navrhované vaším poradcem se neprotáhla celková doby splatnosti (nyní by to tedy mělo být ještě 23 let).Jinak to ale vypadá,že skutečně by Vám dopůjčili částku,kterou máte již naspořenou.
Nevím,jakou máte aktuálně úrokovou sazbu,ale já jsem právě před měsícem od stavební spořitelny odešel k ČS (měl jsem rovněž úvěr ze stavebního spoření).Úspora na úroku činí v mém případě 1,5%,což dělá na měsíční splátce cca 2.000kč.
Jinak se ale dopodrobna optejte svého poradce,od toho tam je,aby Vám to celé vysvětlil.Otázkou je,zda těch 200.000kč teď potřebujete a to "zvýhodnění" za 16.000kč se mi nějak nezdá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.