Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych poradit. Chodím na přípravku na gympl a chodí tam i jeden kluk, který se mi líbí - ale je z jiné školy, která je docela daleko. Naopak se znám s jeho kamarádem, který chodí k nám do školy. Přípravka je sice každý týden, ale já jsem prostě moc stydlivá na to, abych ho oslovila - navíc, zachvilku budou zkoušky a poslední přípravka je už za týden Bojím se, že ho potom už nikdy neuvidím a taky toho, že se před ním ztrapním (pokaždé, když ho vidím zrudnu, mám husí kůži a připadá mi, že všechno je nějak zpomaleně). Už mě napadlo, zjistit o něm třeba něco přes fb, ale i po několika hodinách hledání jsem nic nenašla (a to vím, jak se jmenuje celým jménem). Proto se ptám, jestli nevíte, jak mi v téhle situaci poradit...
Předem děkuju za každou radu...
Dobrý den. Aneto, když se stydíte navázat s chlapcem kontakt přímo, pak to zkuste přes jeho kamaráda. Požádejte ho jednodušše, zda by Vás s ním nemohl seznámit. Určitě vymyslíte spolu i vhodnou chvíli a způsob, aby to nebylo ani vlezlé, ani trapné.
Děkuju Ale přecejen nevím, jestli je jeho kamarád zrovna ten pravý na to, abych s ním něco vymýšlela... On ho zná totiž jen z té přípravky.
A nešlo by se ho zeptat, zda by alespoň pro Vás nezjistil, kde onoho chlapce najdete na fb? Anebo mu zkuste napsat a požádat jeho kámoše, zda by mu dopis nepředal. Tím nic neriskujete. Poslední možností je, dodat si odvahu a chlapce oslovit sama. Co třeba takto: Ahoj. Já jsem Aneta a chtěla bych se s Tebou seznámit. Když už se zde potkáváme a vídáme se...To byste určitě zvládla.
Ono jde jen o to, dodat si odvahu k tomu prvnímu kroku. Ale když jí nenajdete, možná promarníte šanci...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.