Chtěla bych se zeptat na váš názor na vodní dýmku. Myslíte že může být zdraví škodlivá? A může se po tom člověk nějak zkouřit?Můžete mi o ní říct něco víc? Děkuju za vaše odpovědi
"zkourit se"da i z normalniho (pro vodnici urcenyho) tabaku. kdyz se udela vodnice moc silna a/nebo se toho do sebe nataha hodne, tak se cloveku bezproblemu zamota siska. nazor je, ze je to fajn spolecenska zalezitost, staci se to naucit pripravovat. zdravi skodliva asi jako kazdy koureni (konzumace tabaku) ale prirovnal bych to treba ke snupacimu nebo zvykacimu tabaku - sice to jde do tela taky, ale neni normalni toho do sebe cpat tolik a tak casto (vyjimky neresim). takze rozhodne prijatelnejsi nez cigara nebo dymka. ja ji davam jednou za velmi dlouhej casovej usek (mesic nejmin), kamaradi kourej jednou za tri dny, ale zadny nasledky nevidim vic bych rekl asi to, ze ji nekupuj tady - jsou hrozne predrazeny. jestli ty nebo nekdo ze znamejch mirite do arabskejch (nebo arabskym zvykum nakloneny) zemich (tunis, maroko, alzir), tak si ji nech dovezt odtamtud. to co tady stoji kolem patnacti set se tam da poridit za pet stovek. to samy s tabakem - tady stoji krabicka asi stopade, tam jsem je kupoval za 40-60 kus.
i tady se da sehnat za rozumnou cenu, jen trochu hledej. urcite nedoporucuju vlitnout do prvniho"ethnoshopu"a tam ji koupit od pravejch indianu kamaradi maj dobry reference na Shanti.cz , je to v Praze, na Pankraci
Zkouřit se z normálního tabáku do vodní dýmky nedá. Motání hlavy je způsobeno oxidem uhelnatým, který vzniká při nedokonalém spalování tabáku uhlíkem. Takže pokud se ti motá hlava, tak jsi vlastně lehce přiotrávený COčkem. A bohůžel vás musím zklamat, protože 1 vodní dýmka se rovná zhruba 18-20 cigaretám (.
sorry ale to je dobrá píčovina...protože ne jedna vodní dýmka ale jeden gram hulení smotanej v jointu se rovná těm tvej m zmiňovanejm 18-20 cigaretám!vodní dýmka samozřejmě jistý rizika má,nicméně kouř se filtruje přes vodu a zůstane v něm mnohem míň skodlivin než co jdou právě třeba přes cigaretovej filtr...měla sem jistý období kdy sem dala třeba dvě ¨vodnice denně a trvalo to zrhuba měsíc a žádný následky nebyly takže...!hodně zdaru a pěkný pokouření.
pokud se potřebuješ dozvědět něco víc a dokonce si i vybrat tak jukni na stránku
www.svetdymek.cz úplně náhodou jsem ji objevila - je to asi nový ochod - protože výběr i poradenství je supr - tyhle typy dýmek jsem nikde zatím neobjevila
Jj tam jsou fakt super dýmky, todle jsem fakt nikde neviděl a za super ceny! Hustárna ... hodně dobrej webík ... todle u nás fakt není nikde k dostání ... určitě si tam koupím novou, stará se mi rozbila ... to byl sráč ... koukal jsem tam na ty broušený vázy u dýmek ... to musí bejt fakt vostrý! Měj se
doufám, že to myslíš v dobrém! - jestli jsi opravdový šíšař - tak by ti mělo být jasné, že čínské vodní dýmky jsou opravdu klasa - když na nic jiného, tak na nich si nechaj záležet, protože je to tradice...
Tak v tomto ti budu oponovat. Kouření vodní dýmky je na stejné ne-li horší úrovni jako kouření cigaret. Více se případní zájemci mohou dočíst tu: www.kurakovaplice.cz/index.php?strana=vodnidymka sheesha.xhosting.cz/skodlivost.html No a ta poslední věta je taky nesmysl. Po měsíci kouření dělat nějaký závěr o neškodlivosti je hloupost.
Pane bože to snad už i malí dítě ví že kouření škodí zdraví a ty se ještě zeptáš jestli to zkuřuje no to né co seš to za pako zkuřuje ale musíš si tam dát hulení trubko!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.