Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam si vyjít s holkou

Od: shruikan odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám takový menší problém...znám se s jendou holkou, už jsem jí párkrát pozval do hospody pokecat, byli jsme i venku jen tak. Horší je to, že nejsem zrovna ukecanej ( chytrej jsem, ale v tom to asi nebude :D, táhne mi na 20 a nějak jsem s holkama do tý doby moc nechodil, byl jsem spíš sám. Něco se ve mně zlomilo, ale kosti to nebyly :))

prostě když neni potřeba mluvit, nemluvim. To mě jako trochu štve, protože mnohdy jsem dýl než dlouhou dobu ticho a jen tak na sebe koukat...mi přijde trochu trapný jestli chápete. Když něco řeknu, tak rychle, stručně...nepředpokládám, že na to je nějaký trýček, ale aspoň nějaká rada nebo něco od někoho, kdo ví, dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Dobrý večer, ještě se hledáte, věk okolo 20 je doba hledání, zkoušení a poznávání. Možná, že to není zrovna pravé ořechové. Se svým protějškem si musíte padnout do noty. Poznávejte víc děvčat. Když vy jste trochu nesmělý a to bavení moc nejde, hledejte děvče povídavé, usměvavé, které pusu nezavře, uvidíte, že se chytnete a najednou zjistíte, že to povídání jde samo a ani o tom nemusíte přemýšlet. S Vaší přítelkyní Vám musí být příjemně.

Věřte, až takovou potkáte a budete ji chtít získat, tak pro to uděláte moc a náměty Vám půjdou z hlavy samy.

Moje rada, když to nejde, nelámejte to přes koleno. V každém dalším vztahu to bude s Vaší jistotou a zkušenostmi lepší a lepší. Nenechte se odradit. Lepší, než hospoda je ZOO, kde soustředíte pozornost na zvířátka okolo, botanická zahrada, nějaká výstava / pokud jste z Prahy v Holešovicích nebo Letňanech, kde se konají výstavy na různá témata /, Národní muzeum. Prostě najít společné zájmy.

hoummy*
hodnocení

0x

Vždycky je se o čem bavit. Zkus se třeba bavit o tom, co jsi dělal přes den. Pozorujte okolí, bavte se o něm, všechno jde. Přeji hodně zdaru.

hodnocení

0x

Ahoj. Jděte spolu na procházku. Vem jí za ruku, budete cítit blízkost jeden druhého a mluvit ani moc nebudete muset. A když už, pak prostě plácejte, co Vás napadne. Stejně budete vnímat spíš ten pocit, že se držíte za ruce, než co si říkáte. Témat je hodně - od kamarádů, po rodiny, koníčky, co rádi děláte, co ne atd...Při procházce vám to ani nepřijde, co vše se dá povyprávět, včetně komunikace o vás dvou... ;) Tak držím palce!

ellin*
hodnocení

0x

Jasně, témat je spousta... Co jsi dělal celý den, co ona? Povídejte si o filmech a písničkách (třeba se jí zeptej, jestli by nechtěla zajít do kina na film XY, že jsi viděl podobný, jestli ho ona viděla taky, a bav se s ní o tom). Zjisti si co má ráda, třeba se jí na to zeptej, nastuduj něco z toho (pokud má ráda zvířata, zajímej se o ně, pokud má ráda sport, zaměř se na něj). Kam bys ji měl pozvat: do kina, na zmrzlinu (to asi až bude tepleji, můžete mluvit o tom, že máš rád zmzlinu od dětství, vzpomeň si na nějakou vtipnou situaci z dětství a zeptej se i jí na dětství- je to taky celkem důležité o tom mluvit ;) ), popros ji, jestli by s tebou nezašla do obchodu, že potřebuješ poradit s koupí nějakého dárku pro mamku/ségru/sestřenici k narozeninám; taky můžete jet někam na kolo; pozvi ji na plavání, v létě na piknik, pokud máš možnost, uvař večeři a můžete si povídat i o jídle a ty můžeš vyprávět o tom, jak jsi to dělal, že třeba nejsi zkušený apod..., ještě mě napadli koně a ryby (u ryb můžete mlčet úplně a odůvodnit to tím, že se tam nemluví)... :D Hodně štěstí!

hodnocení

0x

Jejda a na co máte ruce? Hladit, objímat a pak se mohou šeptat sebevětší hlouposti. Vymýšlet kožené inteligentní hovory? Vemte ji za ruce, podívejte se do očí - pak slov netřeba...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]