Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdní platba za elektřinu - sankce?

Od: jardalive5* odpovědí: 5 změna:

Zapoměl jsem ČEZu uhradit pravidelnou zálohu za elektřinu ( skluz jeden měsíc ) ikdyž jsem již zaplatil...s měsíční prodlevou, hrozí mi nějaká sankce? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

No to je na tom ČEZu. Posílá upomínku.

jardalive5*
hodnocení

myslíte? a nebo rovnou exekutora? :)

buss

to by byli rychlí jak sračka, když tak zavolat a omluvit se a že bylo již uhrazeno. Mně upomínka přišla, nevím už zda písemně či smskou.

jardalive5*
19.03.12 22:21
hodnocení

ok díky

hodnocení

0x

Pokud se jedná o zálohu, tak se tak moc neděje. U PRE napřed přijde upomínka (nic se neděje), pak Vám odpojí elektriku (to už je horší a znovupřipojení něco stojí), nakonec odeberou elektroměr (což už je prů_er). (U ČEZu to asi bude podobné). Pokud nepřišla ani ta upomínka, zaplatil bych a dál to neřešil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]