Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak dlouho trvá vydání potravinářského průkazu, kolik to stojí a co je k tomu potřeba.
Děkuji mnohokrát za odpovědi.
Dneska se už jistě platí a také má ZP omezenou dobu. Já ho před léty potřebovala na dětský tábor, jako vedoucí. Přestože mi lidé předpovídali o nepříjemných výtěrech z krku i z druhého konce, nic takového se neudálo, pan doktor jen vyplnil, přitlačil razítko a bylo to. A na dobu neurčitou. Neplatila jsem nic. Nutno podotknout, že náš tehdejší pan doktor byl věkem, vzhledem i chováním takový, jako pan doktor Skružný z Vesničky střediskové /pan Hrušínský/. Všechny své pacienty znal, všem tykal, od 5 do 95 let, z ničeho nedělal problém. Takže ani ze zdravotního průkazu. Takoví lékaři už dneska nejsou a je to hrozná škoda. Našeho tehdejšího doktora pana Tobiáše vidím před sebou dodnes, v koutku úst nepostradatelný doutník. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.