Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolená na kole, kam?

Od: nestastnik® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

dá mi někdo tip na dovolenou na kolech,mám na mysli že bychom autem někam dojeli a tam už se pohybovali na kole.Pokud možno rovinatý terén.

Děkuji za tipy a hezký den:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já zase doporučuji k nám lednicko-valticky-areal.c/... + spousta cyklotras vinařským krajem *palec*

ahasver4*
hodnocení

0x

vyletnik.cz/...

Zkuste se tím probrat,třeba najdete to,co by Vám vyhovovalo..:)

myse*
hodnocení

0x

já bych doporučila oblast Česká Kanada, konkrétně cyklocamp.cz/...

je tam FAKT krásně!

hahanaj*
hodnocení

0x

třeboňsko jsou tam prima výlety

hodnocení

0x
Dunajska cyklostezka..Auto nechte doma, usetrite za benzin..Mate na 8-14dnu co delat..(dle Vasi kondice, nevim jak jste na tom). Tech 8-14 dnu pocitam vcetne cesty z CR. Pokud chcete rovinatou placku v CR, tak Trebonska panev.Ale mezi nama...cyklistiku delaji kopce..
doplněno 19.03.12 12:54: Myse: Ceska Kanada je krasna, ale pro spoustu lidi jsou tady u nas pry kopce..No, ziju tady 40let, ale o zadnem kopci nevim..:)

Moje někdejší přítelkyně si ztěžovala na kopce i v té Třeboni *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Jak už bylo napsané já se přimluvím za třeboňsko-je tam rovno, krásné okolí a spousta věcí k vidění. Nebo byla dcera z Brna po cyklostezce v Rakousku, vezli na kole vše včetně stanu, ubytování u dobrých lidí na zahradě. Zpáteční cesta z Rakouska lodí do Bratislavy a opět do Brna. No a z Brna po cyklostezce za Olympií až na Nové Mlýny ale to je pouze cca 50km tak to je jen jednodenní výlet.

fran
hodnocení

0x

V ČR? Já bych byla pro krajinu na Moravě pod Mikulovem. Kvůli přírodě, kopců minimum. Je dobře hodnocená i cyklisty - Sklípkany. To slípkaření probíhá asi napodzim.

Pak samozřejmě Dunajská cyklostezka. Zkusit od začátku českou a přejíždět až do Rakouska.

Ze vzdálenějších krajin Normandie, Sardinie se prý dá objet kolem dokola. Chorvatsko - Slovinsko a kololoď, teď nevím, která cestovka tenhle typ zájezdu nabízí, ale jsou to ostrovy, projíždění jednoho po druhém.

hodnocení

0x

Kólíne, Kólínééé, stojíš v pěknéé róóviiněě...

pokud to nemáte daleko, tak cestyapamatky.cz/...

a pozdravujte mou milou, mou panenku rozmilou, až Vám bude šenkovat!

doplněno 19.03.12 17:01:

tak mne napadlo:

Představte si program, kterému zadáte (z mapy či seznamu) startovní místo, několik míst průchozích a místo cílové. Zvolíte kritéria vyhledání, například typ povrchu cesty a necháte program vygenerovat vaší vlastní trasu. Její průběh můžete sledovat na mapě, itineráři, grafickém výškovém profilu a statistice. Program vám poskytuje řadu informací jako je nadmořská výška, zeměpisná poloha, u významnějších míst i podrobný text a fotografie, délky úseků, čísla silnic, čísla cyklotras, typy povrchů, turistické i cyklistické značení. U tras je možno sledovat jejich celkovou délku, převýšení, sklon, u připravených tras i obtížnost a...

více na slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Třebon a okolí na výlety na kole fakt skvělé.

mil®
hodnocení

0x

Vloni jsem jezdil kolem Baťova kanálu. Tam je fakt rovina.

vychodni-morava.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]