Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbírat autogramy

Od: adismazopis odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chtěla bych začít sbírat autogramy od českých celebrit. Kolik toho musím do obálky dát? Na kolik pěněz mě to tak vyjde? A za jek dlouho autogram přijde? Dík za odpovědi předem .*palec*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkapeterkova*
hodnocení

0x

Spousta celebrit je ochotná poslat ti autogram zcela zdarma - vyzkoušeno. Horší je to s nalezením kontaktů na ně. Ale lze to i přes managery a oficiální fankluby.

ahasver4*
hodnocení

0x

Kdysi jsem je také sbíral.Já si myslím,že vložením jakékoli částky do žádosti o podpis,toho,koho žádáte,jen urazíte a nedočkáte se odpovědi.Koupit si takový podpis,to můžete na nějaké burze,jinak ne.Já bych to rozhodně nedělal.Na síti se dají zjistit kontakty,tak bych to zkusil přes ně.A výborná cesta je navštívit třeba koncert,či představení takové osoby a tam o něj požádat.Někdy to vyjde...Hodně štěstí!:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]