Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreslení pravou mozkovou hemisférou

Od: banan* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všem :)

přihlásila jsem se na kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou a tak jsem chtěla vědět, máte s tím někdo zkušenost a můžete popsat? Zážitky, výsledky apod.? :)

Já tedy nějaký ten pátek už kreslím, okolí říká že pěkně :) jdu tam víceméně ze zvědavosti.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já bych radši zůstal u klasického kreslení rukou :-P

sargo*
hodnocení

2x

Já kreslit neumím vůbec a tam mě za dva dny přiměli namalovat obrázek, jaký už zase v životě nenamaluju :-D Příjemné prostředí, príma spolek lidí, čas a klid na relaxující činnost. Moc se mi tam líbilo :) O hemisférách nevím tolik, abych posoudila, nakolik se mi tam při malování střídaly, bylo to spíš o naučení techniky a nějakých těch fíglů. Kdo malovat umí, tomu to těžko něco dá. Kdo si jen tak kreslí, pro toho to bude příjemné. Mé obstojně malující kamarádky byly spokojené, že je to posunulo dál. Jedna paní tam přišla za duchovním zážitkem, ta byla zklamaná. Kreslím od té doby o řád lépe. Takže spokojenost, výtečná minidovolená :-D

hodnocení

0x

Kamarádka na tom byla (ze zvědavosti, sama studuje obor, který vyžaduje designové schopnosti) a byla značně zklamaná. Jen se obkresluje fotka a nic víc. Vůbec nic se nenaučíte, jen de facto přes kopírák obkreslujete fotku. Ti, co alespoň trochu umí kreslit to haní, úplně "leví" lidé na kreslení to chválí, ale jen proto, že neví, jaká je to habaďůra. Jen vás okrádají, obkreslit fotku přes kopírák si můžete i doma zadarmo.

nu*
hodnocení

0x

no já viděl v jedné brožurce schema mozku ženy, dominuje tam obrovské centru závisti, pak miniaturní neuron schopnosti zacouvat do řady stojících vozidel nebo další neurion schopnosti prožívat sexuální vzrušení atd, ještě pár dalších neuronů...znázorněných jako minitečky...o pravé hemisféře tam nebylo nic*smich*

banan*
hodnocení

Jo? Já zase viděla schéma muže a nebylo tam NIC ... :P

hraha
hodnocení

0x

ahoj,

zrovna včera jsem se přihlásila na kurz malování pravou hemisférou a jdu o tomto víkendu. Jsem na to moc zvědavá, malování mě když jsem byla malá bavilo, ale neumím to. Pročítala jsem některé starší diskuse na netu a překvapilo mě jak se k tomu řada lidí skepticky stavěla, aniž by to vyzkoušeli a i docela haněli názory na to, že má mozek 2 hemisféry. Já už se delší dobu zabývám energiemi, intuicí a různými věcmi, které jsou očím neviditelné, takže toto beru jako další zkušenost a jsem moc zvědavá jak mi to dál rozšíří mé obzory. H.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]