Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, myslíte, že přípravky s rybím tukem- např. Omega Marine forte, který jsem si pořídila, mohou ovlivnit hladinu cholesterolu do jeho normálních hodnot nebo je lepší jiný přípravek?
Mám starší příbuznou a ta má všechny hodnoty cholesterolu v lipidovém souboru dost hodně překročené, hlavní hodnota je přes 6. Lékařka jí ale nic nechce napsat, že prý ty hodnoty jsou v rovnováze s věkem.. Já se přiznám, že bych s tím ráda něco naopak dělala, tak jí dávám alespoň ty tablety Omega.
Příbuzná je právě docela silná, nejí zrovna 2x zdravě a myslím, že by měla brát nějaký podpůrný prostředek. Moc se nehýbe, jen leží nebo sedí.
Ještě plánuju, že bych jí dělala čaj- mám pětilistý ženšen, rostlinu, odvar z jednoho lístku denně prý působí blahodárně.
Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.