Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčba černého kašle

Od: itonda® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

neprodělal tady náhodou někdo černý kael? Já u jsem od půlky prosince nemocný, první klasický kael, rýma, bez horečky, u doktorky jsem nebyl. Nicméně posledních 14 dní mám straně lapavý kael, dneska ráno jsem se nemohl poprvé nadechnout a dvakrát jsem se pozvracel, zítra ráno tam u mířím.

Nevíte, jak dlouho se to zhruba léčí a jakým způsobem?

Díky za radu! ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

3x

Dobrý den, Tondo.

Je dobré, e zhruba po měsíci samoléčby jste se odhodlal navtívit zítra lékaře. Lékaře Vám ve potřebné řekne, tady Vám na dálku nikdo poradit nemůe. Přesto si nemyslím, e byste trpěl černým kalem. K lékaři opravu jděte a řiďte se jeho radami. Přeji brzké uzdravení.

drejdl*
hodnocení

3x

Tondo, proti černému kali jste očkován - zcela jistě, u od útlého věku. Nicméně to, co popisujete, vypadá na laryngospasmus, bude asi potřeba antibiotik.

hahanaj*
hodnocení

2x

A kdo ti řekl, e má černý kael?No holt si umí sám určit diagnózu- bezva no vdy ty se i sám léčí tak to jo...*zed*

hodnocení

2x

Zrovna minulý týden mi známý vyprávěl, e jeho ena má černý kael a e to lékař dlouho nedokázal rozeznat - prostě ho to nenapadlo. Take určitě zkuste lékařce napovědět, aby počítala i s touto moností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]