Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny lidi a budu rád když mi někdo poradí mám takový problém že třeba přidu do čekárny k doktoru sedí tam hezká holka a někdo by si řek tak za ní zajdu a vezmu si číslo třeba to vyjde jenže já nevím proč ale nejde to nevím co se jí mám zeptat nebo spíše jak navázat kontakt abych potom mohl získat číslo a třeba když s nějakou slečnou sedím sám v čekárně no to už je úplně nejlepší příležitost ale nevím prostě ro nejde tak kdyby někod věděl jak poradit mě takovýmu no prostě stidlivýmu.A také jak navázat s holkou kontakt třeba v té čekárně v obchodě prostě kde koli.Dík všem
Zdravím, "kubamu". Všude, kde se čeká (u lékaře v čekárně, v obchodě u kasy atd.) je celkem dobrá příležitost navázat kontakt. Stačí říct třeba: To je doba, co? Než na nás přijde řada, nezkrátíme si čas povídáním? Já jsem XY...A podle její reakce se rozhovor bude vyvíjet dál a může skončit domluvou, že spolu někam vyrazíte a výměnou tlf. čísla. Chce to jen dodat si odvahu, pěkně se dívat, usmívat se a snažit se zaujmout. Odhodit stydlivost stranou. Pokud se Vám děvče líbí, tak si nenechte ujít žádnou příležitost. Věřím, že se zadaří!
No nevím. V čekárně u doktora se mi zrovna s nikým povídat nechce. To by mě musela oslovit opravdu nádherná kost, aby se mi chtělo navázat kontakt. Jsou prostě chvíle, místa, nebo situace, kdy je seznámení nadmíru obtížné a žádná dobrá rada nepomůže... prostě to musíte zkusit a ono se uvidí (tady bych čekal odmítnutí na 90%... a jak vás odmítne jednou, pravděpodobně už další příležitost nebude)
Zdravím,je to risk,ale účinný.Já to takto praktikoval.Vždy jsem oné dívce řekl narovinu co chci a buď mě odporoučela nebo to vyšlo.Pokud bych to měl zhodnotit procentuelně tak to bylo tak 70:30 .Neměj strach ona tě neukousne.Jen to chce vhodnou dobu.Ta čekárna není to pravé ořechové.Když mi bude blbě tak odkážu kohokoli do háje ať už se mi líbí nebo ne.Na druhou stranu jindy bys jí už neviděl tak proč to promarnit.Já takhle na férovku oslovil jednu kočku ,no a dnes jsme spolu 25 let.
Tak hodně zdaru!
To záleží na slečně Jestli je zadaná, jaku má náladu... když ke mě přijde úplně cizí chlap, začně mluvit a chce po mě číslo, tak neuspěje. Když to číslo chce po určité době (ne po hodině), tak pokud bych byla volná, možná ano (to už záleží na spoustě věcí). On si možná připadá jako lovec, ale já tokové sebevědomé typy nemám moc ráda...
Ahoj no je to možná dobrá věc jít na rovinu ale vezmi si třeba že já sedím na druhé strany prázdné čekárny než dívka a co mám udělt zvednout se jít za ní a říct jí hele moc se mi líbíš nedáš mi číslo když jednu nedostanu tak budu rád protože to si mslím je moc já nevím to chce tak nějak zaobalit jako myslím pomalu chápeš mě?
Tak to otoč.Začni normální hovor.Při odchodu jí dej na paírku tvoje číslo a řekni jí když bude chtít ať zavolá nebo napíše.Buď se ozve nebo ne.
No právě na to se ptám jak ten hovor navázat protože prostě nevím jak to navázet a co když potkám dívku na ulici to je potom ještě težší jak s ní navázet kontakt.?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.