Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. U skoro měsíc mě trápí analní fissura. Při vylučování mám krev na papíře a hlen v pevné stolici. Jetě do toho jsem prodělal zánět průduek (mám teď slabí imunitu), na které jsem bral antibiotika (Doxybene 100 mg - Měkké tobolky). Antibiotika jsem bral do středy (9.1.2013). V pátek jsem byl kvůly té fissuře na chirurgii, kde mi udělali rektoskopii. Podle lékaře mám v těle slabí zánět, ale jetě čekám na výsledky z histologie, aby se to potvrdilo. Celkově se tím cítím oslabený.
A teď u konečně k mému problému. Dneska ráno před vykonáním stolice, kdy jsem si přetáhl předkoku, tak mi z penisu vytekla taková bílá kapička. Bylo toho velmi málo. Nebylo to ani vyloeně naloutlé, spí takové spermatické. Od té doby jsem byl ji 2x na záchodě a neopakovalo se to. Ani alud není zarudlý. Zajímalo by mě, jestli to náhodou nemá něco společného s tím mým zánětěm co mám v těle a nebo antibiotiky. Někde jsem se dočetl, e se to občas stává kdy je tělo oslabeno, například tím zánětem. Nemáte s tím také někdo zkuenost? Předem děkuji za Vaí odpověď.
Takováto ranní kapka je běná. Je to vlastně sekret z močové roury (urethry), který se přes noc nahromadil a ráno takto odchází, naprosto nevinná věc. Nerozdíl například od tzv. bon-jour kapky, která je hnisavá, hustá, a je příznakem recentní kapavky. Myslím, e tento příznak nemá s Vaím hlavním problémem nic společného.
doplněno 13.01.13 14:37:Rado se stalo, kazdy ma o sebe starost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.