Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer je mi 57 let bolí mne nohy občas křeče atd doktorka mi předepsala detralex tablety. Máte zkušenosti s těmito tabletami? Jestli jsou někde recenze atd. Děkuji.
Přečtěte si něco o léku z netu:
Použití léku
Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin: pocit tíhy v nohou, bolest, noční křeče, edém, trofické změny (tj. obtíže výživy a růstu tkání), včetně bércového vředu. Je používán také pro léčbu hemoroidů (tj. uzlovitých žilních rozšířenin v oblasti konečníku).
Kontraindikace
Detralex nesmí být užíván v případě známé nebo předpokládané přecitlivělosti na léčivou látku nebo pomocné látky.
V případě jakýchkoli pochyb nebo pokud se stavy uvedené v tomto odstavci u Vás vyskytnou teprve během užívání přípravku, informujte o tom svého ošetřujícího lékaře.
Nežádoucí účinky léku
Přípravek je obvykle dobře snášen. Při jeho užívání se výjimečně mohou vyskytnout u některých pacientů mírné zažívací potíže (nevolnost, zvracení, obtíže při trávení, bolesti žaludku), popř. závratě a bolesti hlavy, které nejsou důvodem pro přerušení léčby.
Jestliže zaznamenáte jakýkoliv nežádoucí účinek, který není uveden v této příbalové informaci, oznamte to prosím svému lékaři nebo lékárníkovi.
Tady je diskuze z netu:
Detralex bere manžel po hluboké žilní tromboze už 4 roky, tchýně ho dostala na otékání nohou. Já na křeče v lýtkách-nic s žilním systémem nemám, jsem dostala rovněž detalex. Pojišťovna na to připlácí minimum, je to drahý lék a já mám pocit, že ho lékaři velmi rádi předepisují. Nicméně ho všichni bereme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.