Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lék na předpis

Od: bolest odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer je mi 57 let bolí mne nohy občas křeče atd doktorka mi předepsala detralex tablety. Máte zkušenosti s těmito tabletami? Jestli jsou někde recenze atd. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Detralex bere moje tchyně a nemůže si ho vynachválit.Vlastní skušenost nemám...

doplněno 15.03.12 19:21:

Jen má nějaké problémy s cenou...Jestli mohu doplnit.Nevadí Vám to doplnění?Někomu prý ano,tak se předem omlouvám..:)

hodnocení

0x

Přečtěte si něco o léku z netu:

vseprozdravi.cz/...

Použití léku
Přípravek se užívá u dospělých pacientů k léčbě chronické žilní nedostatečnosti dolních končetin: pocit tíhy v nohou, bolest, noční křeče, edém, trofické změny (tj. obtíže výživy a růstu tkání), včetně bércového vředu. Je používán také pro léčbu hemoroidů (tj. uzlovitých žilních rozšířenin v oblasti konečníku).
Kontraindikace
Detralex nesmí být užíván v případě známé nebo předpokládané přecitlivělosti na léčivou látku nebo pomocné látky.
V případě jakýchkoli pochyb nebo pokud se stavy uvedené v tomto odstavci u Vás vyskytnou teprve během užívání přípravku, informujte o tom svého ošetřujícího lékaře.
Nežádoucí účinky léku
Přípravek je obvykle dobře snášen. Při jeho užívání se výjimečně mohou vyskytnout u některých pacientů mírné zažívací potíže (nevolnost, zvracení, obtíže při trávení, bolesti žaludku), popř. závratě a bolesti hlavy, které nejsou důvodem pro přerušení léčby.
Jestliže zaznamenáte jakýkoliv nežádoucí účinek, který není uveden v této příbalové informaci, oznamte to prosím svému lékaři nebo lékárníkovi.

doplněno 15.03.12 19:30:

Tady je diskuze z netu:

cpzp.cz/...

robin1*
hodnocení

0x

Jo je s doplatkem, obecně se bere při problémech se žílama, není návykovej, prakticky bez vedlejších účinků, kontraindikace se Vás asi týkat nebudou (I trimestr těhotenství):)

doplněno 15.03.12 19:25:

To Viki - ale to má napsaný v příbalovém letáku co je v krabičce :)

hodnocení

0x

Detralex bere moje maminka na křečové žíly a pochvaluje si ho. Říkala, že je to nejlepší ze všeho, co kdy užívala na žíly.

lidus*
hodnocení

0x

Detralex bere manžel po hluboké žilní tromboze už 4 roky, tchýně ho dostala na otékání nohou. Já na křeče v lýtkách-nic s žilním systémem nemám, jsem dostala rovněž detalex. Pojišťovna na to připlácí minimum, je to drahý lék a já mám pocit, že ho lékaři velmi rádi předepisují. Nicméně ho všichni bereme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]