Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna banky, jakou?

Od: pepino82* odpovědí: 5 změna:

Uvažuji o změně banky níní jsem u kb a opravdu mě štvou bankovní poplatky nic měně už 14dní jsem bez platební karty nějak se jim ztratila v systemu prej jsem zvyklí všude platit kartou tak to bylo docela těžký (kartu stále nemám).měsíčně me to dělá kolem 75kč za vedení účtu a internetbanking.

Doporučíte nějak banku libí se mě fio ale zas má daleko bankomat v jiné městě

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

2x

Zdravím, já mám Fio a mohu jen doporučit - poplatky žádné, vydání karty zdarma, příjemné osobní jednání a rychlá e-mailová komunikace! Mám výhodu, že pobočku mám kousek, zdarma si tam můžete vybrat hotovost, síť bankomatů rozšiřují, tak třeba dojde i na Vaše město.

hodnocení

1x

Dobry den, klidne jdete do KB, ze si chcete zrusit ucet a jit treba k FIO, me takto po navsteve navsteve nastavili poplatky na nula, kdyz mi tam bude chodit 10 000/mesic

lui*
hodnocení

0x

FIO nebo MBanka.

hodnocení

0x

Zrovna před měsícem jsme přešli k Fio, můžu zatím jen doporučit. Velká spokojenost a bez poplatků... Bankomaty postupně rozšiřují a na přepážce je výběr zdarma.

hodnocení

0x

Taky doporučuji Fio, pobočku a dva bankomaty sítě Pharro mám pár set metrů od bydliště, jinak poslouží každý bankomat ČSOB. Pokud bankomat nemáte, zkuste zjistit, zda nějaký obchod poblíž nepodporuje Cashback.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]