Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámé telefonní číslo

Od: kocourovec* odpovědí: 15 změna:

Dnes mně někdo volal, když jsem měla ztlumený zvuk. Když nechci na to číslo volat, dá se nějak jinak zjistit, kdo telefonoval? Bylo to číslo z pevné linky.

doplněno 15.03.12 08:29:

Je tady tolik možností, paráda, všechno si to proberu a jestli na to dotyčné číslo netrefím, tak aspoň mám dost možností při jiných "blbých" voláních.*jasne*Děkuji.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

zlatestranky.cz/... ;)

doplněno 13.03.12 16:41:

číslo napíšete do pole "co/kdo"

askmenow*

Nechci rýpat, ale mě to nefunguje, a to ani u lidí, které mi to najde podle jména. Kde je chyba?

nevím kde je chyba, ale naši pevnou linku to podle čísla najde správně

solenza*
hodnocení

2x

Zkuste, jestli není číslo v tomto seznamu. Tady čísla přidávají lidé, aby upozornili na čísla, ze kterých často volají prodejci všeho možného. Třeba budete mít štěstí a zjistíte, že volal nějaký dealer.
www.kdovolal.net

cobrak*
hodnocení

1x

Dobrý večer, nevím, jestli už to tu někdo z kolegů výše nepsal, ale jestli ano tak se omlouvám. Zkuste http://kdovolal.net/

buss
hodnocení

0x

Já bych ho dal do vyhledávače...

martinaa*
hodnocení

0x

Já se vždycky podívám na předvolbu a jakmile je volající třeba z Prahy, tak okamžitě ukládám jako otravné.

kocourovec*
hodnocení

Tohle bylo 553...a když jsem to různě hledala, tak jsem našla město Opava a od tam opravdu nikoho neznám.*nevi*

martinaa*

Tak si to uložte třeba jako Otrava atd. a nezvedejte. Já všeobecně nezvedám neznámá čísla, notabene pokud se jedná o pevnou linku s jinou předvolbou, než má moje město:)

kocourovec*
hodnocení

No, já také ne, proto i když jsem to neslyšela, tak jsem tam potom nemínila volat. Svůj okres samozdřejmě znám, a když přijde na věc, koho znám z jiných okresů, tak je mám pod číslem zapsané v kontaktech. Takže konečné vyřizování: Ať si trhnou nohou!*stop*

martinaa*

Já někdy u mobilních čísel volám pak zpět. POkud je linka stále obsazená nebo se nelze dovolat, je na 99% jasné, že se jedná o otravné nabídky apod.

kocourovec*
hodnocení

Pokud na něco čekám (např. na PPL), tak mobil vezmu, ale i přesto jsem se několikrát nechala nachytat. Je to v této době fakt už nechutné.

hodnocení

0x

Taky můžete zkusit volat přes SKYPE, ovšemto musíte mít na něm peníze, a přitom nemín ho zaregistrovaný na svůj mobil, pak se to tváří jako neznámé číslo. Samozřejmě i při volání z mobilu lzepotlačit vlastní číslo. Ale ono vám o to možná ani nejde, když ho volající stejně zná, nicméně i tak je ten SKYPE jednak anonymní, jednak levnější.

sobik
hodnocení

0x

Popř zkus: whocallsme.com/... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]