Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám nárok na sociální pomoc?

Od: vladykinabecka* odpovědí: 10 změna:

Chci pořádit, jestli můžu požádat na sociálce o fin,pomoc na zuby( most )?

doplněno 15.03.12 13:16:

Máme vesnici jen prez 10baráků. Sousedi spíš duchodci nebo pracuji daleko ( nebo na celý týden ) od domová. roky zkoušala intenzivně najít práci...potom domaci práci an Pc.. Teď už mám i půčený PC,můj už nedá se opravit.. Jedna jizda do měesta s sousedmi -min. 250kč. Vém,že benzin je drahý..Ale kolem všechni žijí jen s vyplaty (soused bere jen 8000,a má 3 děti! ). Už nezvladala ten život...2x už to zdala,dikuji sousedům,hodně mně pomohli... I teď pomahaji,ale nemůžu něco žadat dárem.. Nemyslite,že chci být přiživnice...Ale mám i špátné zdráví..ale,opravdu,snážím se..cvičím,že by mít kondicí... Ale už to nezvladám...Neznám,jak žít,nebo neumím? ))

doplněno 15.03.12 13:20:

A moc děkuji vám všem,že aspoň jsem pro vás nelhostejná. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

můžete, ale nic nedostanete. zuby nepotřebujete k životu

pb®
hodnocení

2x

Kde pracujete, mate odbory? U nas v praci odbory neustale nekomu prispivaji na nove klapacky.

lidus*
hodnocení

2x

Už konečně pochopte, že bezplatné zdravotnictví neexistuje a náš chudý stát má sotva na platy ministrů a senátorů. Já beru na mobilitu, no beru jak se to vezme, žádost je schválená od 1.1.2012 a dostala jsem 400 kč 22.2 prý za leden (dotaz telefonicky). Je březen a nemám nic víc i když Drábek se kasá, že vše je v pohodě vyplacené.

jimi*

Přesně v tom termínu jako vám mi byl lednový příspěvek na mobilitu doručen. p.Drábek prezentuje v televizi kolik ušetřil,nevim ale asi lže...poštovné něco stoji, příspěvek je zasilán měsičně poukázkou ne jako dřiv jednorázově, už to se mi zda plytváni a že to vyjde na větši sumu peněz. Takže na nějake "zoubky" přes pojištovnu nebo z příspěvkem můžem zapomenout*stop*

tereska
hodnocení

0x

To snad není možné. Nikdy mě nenapadlo na něco takového žádat peníze od sociálky apod. Už jsem u zubaře zaplatila majlant a vždy jsem si na to vydělala prací. Stejně tak na bydlení a jídlo.

Radši si připište směnu na víc. Máte se o zuby lépe starat.

myse*

teresko teresko, ono zuby fakt stojí těžké prachy... klidně 30tisíc i víc... a to nejsou implantáty...

Chápu, že na to každý nemá... ale jestli na to dostanete příspěvek od sociálky, to nevím... nicméně by mě to zajímalo taky...

tereska

Já vím čirou náhodou jsem sestra u zubaře. Proto také vím, že 2% lidí mají v ústech divočejší bakterie a tím pádem větší kazivost. U ostatních jde JEN o nesprávné čištění a zanedbávání preventivních prohlídek. To je fakt, ne můj dojem.

Naši pacienti dají někdy za zuby i 200 tis. a rozhodně o ty peníze pak nikde nežádají.

tomasgulas
hodnocení

0x

Těžko říci. Vím NAPROSTO stoprocentně, že si jedna ženská u nás nechala skrzevá sociálku zuby zaplatit. Nevím, kolik to bylo peněz ani co všechno jí dělali...

vladykinabecka*
hodnocení

Máme špatnou vodu (nikdo na vesnice nemá zuby), skoro nemáme spojení(6.20,15.20,16.30), tak nemám práci. Chodit 6km v jednou stranu do vláku v 57 už nedokažu.

martinaa*

Auto nemáte? A co děti, hodní sousedé, známí - ti by nemohli, nezavezli Vás?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]