Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápočtový list - poslední zaměstnání

Od: olla odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v roce 2007 jsem ukončil regulérní zaměstnání. Poté jsem studoval, cestoval a pracoval v rodinné firmě, poté jsem byl na úřadu práce. Nyní mám nastoupit do zaměstnání. Mám doložit zápočtový list z roku 2007, či nějaké potvrzení z úřadu práce?.

Děkuji za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

0x

No, nějak nevidím, jak zní otázka. To je normální, že chtějí zápočťák nebo potvrzení z ÚP.

olla
hodnocení

pardon,

jde mi o to, že doba která mě dělí od posledního regulérního zaměstnání je dosti propastná a tak jen nevím, jestli se prokázat jen zápočťákem, či jen potvrzením z UP.

ladaadal*
hodnocení

0x

Poslední jsi měl úp, takže by mělo stačit potvrzení od úp. Zápočťák z té původní práce jsi jistě odevzdal na úp před těmi lety taky.

olla
hodnocení

myslím že mám doma někde kopii, děkuji mnohokráte za odpověď

tomasgulas

Potvrzení od ÚP, takový ten malý papír ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]