Nejste přihlášen/a.
Ahoj
obracím se na vás- šikovné a nápadité lidičky. Prosím poraďte mi nějakou masku na karneval...
Nechci půjčovny, to není ono, spíš něco vyrobit... Jo a aby to bylo vhodné pro kulatou ženskou (takže žádné školačky apod.)
Mě napadla jedině ježibaba, to se ani nebudu muset moc maskovat
Ano ano, to je přesné - kuchařka. Je to jednoduché a hodí se to. Nebo, pokud jste menší, můžete jít za trpaslíka . Čepičku, kšandy, do ruky lopatku.
. Však na karnevale nejde o to, kolik je komu let, ale o to, jak je hezky namaskovaný
, takže se, myslím, nemusíte bát, že je to pro Vás moc dětinské. A můžete si přidat i vousy
. A pokud máte dcerku, nastrojte ji za Sněhurku, a každému děcku pak můžete vykládat, jaký jste hezký trpaslík, že si Vás i Sněhurka vybrala místo prince...
. Nebo za prasátko!
Růžovou( může být i jiná barvička, třeba modrá, a pak budete za přímo kouzelné prasátko) tepl. soupravu, ouška z plsti či tvrdého papíru, nakreslit čumáček a zachrochtat si, a máte to!
A pořádně si ten karneval užijte!
doplněno 16.03.12 13:25:Teď mne ještě napadla žena farmáře. Plátěné šaty, zástěru, na hlavu slamák, do ruky koště, vařečku nebo motyku, černé či hnědé kotníčkové boty a máte to!
Možná je už po karnevalu, ale i tak pro budoucí inspiraci jsem to sem chtěla dát .
D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.