Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syndrom karpálního tunelu

Od: oto000® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám 30 let pracuji od 21 let jako montažní dělník tedy kompletace výrobku na výrobní lince a práce s tímto spojené v posledních 6 měsicích se v noci probouzím s bolestí rukou která je havně v okolí zapěstí jsou to příznaky karpálního tunelu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

1x

Pro syndrom karpálního tunelu není Vámi popisovaná bolest úplně typická. Syndrom karpálního tunelu vzniká tak, e jsou utiskovány nervy, cévy a lachy, Hlavní příznak, tedy brnění a necitlivost prstů, je způsoben útlakem tří hlavních nervů (n. radialis, medianus, ulnaris), procházejících kanálem. Cévy a lachy následují a dlouho potom.

Take shrnuto - tipuji si u Vás spíe na zánět lachových pochev. Dalí velkou námahou se to zhorí. Zajděte k lékaři, potřebujete ortopedické vyetření a nejspí rehabilitaci. Aspoň na přechodnou dobu přeřadit na jinou práci.

albatros498022*
hodnocení

0x

Může to být i zánět šlach, ale radši včas navštívit lékaře.

hodnocení

0x

Téměř na 100%.

buss
hodnocení

0x

No a co tak cvičit?

hodnocení

Myslíte že když 7,5 hodiny držím pneumatický šroubovák kde mám zašroubovat třeba 6000 šroubů že se mi chce cvičit

Ono je nejlepší uvolnit ruku několikrát během dne,přerušit na chvíli práci a nechat ji odpočinout.

Ve Vašem případě to bohužel není možné.

Navštivte lékaře.

andrea1*
hodnocení

0x

Můe se jednat i o nemoc z povolání v důsledku jednostranné pracovní zátěe. Navtivte vaeho závodního lékaře, ten vás odele na odd. nemocí z povolání v nemocnici, kde se toto rozhodne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]