Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vydělává barmanka

Od: martini* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě kolik si vydělá barmanka na discotéce za hodinu? Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

0x
To je různé záleží na tom zda je to disco na vesnici nebo v Praze,výše mzdy se od toho odvíjí. Mozna by to chtělo upřesnit otázku,jinak může mít od 50kč výše
martini*
hodnocení

Měla jsem na mysli barmanku na discotéce ve městě, které má necelých 40 tisíc obyvatel. 50 kč na hodinu je hodně málo, to snad není ani možný - dyť tak málo nemají ani ženský, který vybalují zboží v hypermarketech.

vosikac*

*jasne*Plat barmanky je i úměrný spropitnému...takže nečekejte zázraky.Majitel ví,jak se ono spropitné v jeho baru pohybuje,takže na výplatní pásce moc peněz nebude.Což se pak odráží třeba v případě onemocnění.:(

macka80*
Nevím kolik jste si představovala ale barmaní nemají na růžích ustláno plat je okolo 10- 12 tisic práce od nevidím do nevidím,hezká stránka jsou tuzéry ale tam se to odhadnout nedá.Jak psal kolega,někteří koumáci vám klidně dají minimální mzdu protože počítají s tím že se dorovnáte na tuzéru,nespravedlivé?Ale pravda

bral bych, že to bude podobné jako číšníci... něco kolem 15-ti tis + dýška, která většinou (ač je to neuvěřitelné) dají ještě jednou tolik :)

topgun
hodnocení

0x

Dobrý den,pracuji jako barmanka,ale nejsem placená od hodiny,ale mám danou cenu za jeden den...pokud vás zajímají brigádnící,tak ty taky nemají placeno od hodiny,ale mají jednu cenu za večer...dýška si brigádníci neberou,protože pokud mi nevyjde hárek,tak oni za mnou nepřijdou a nebudou mi to doplácet,takže si je nechávám já...pracuji týden a týden mám volno a rozhodně si vydělám víc,než tady někdo psal...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]