Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat...
Moje známá dělá u jedné finanční společnosti a vydělává asi 25 tisíc měsíčně po dvou měsících, je to možné, že tolik?
Prý se tačí zaregistrovat na: www.karieraprotebe.cz. Máte s tím někdo také zkušenosti?
Díky.
Neznam konkretne, ale pocitam, ze se bude jednat o dalsi firmu typu "Partners", kde budete muset nabizet lidem pojisteni, sporeni, pripojisteni a podobne financni produkty za coz na zaklade uzavrene smlouvy budete dostavat provizi. Nerikam, ze to nejde, ale musite na to mit zaludek. Uz jsem se s nekolika znamymi takto rozesel, protoze nemaji absolutne soudnost a otravuji vas s tim, jak je to pro vas desne vyhodne a jak to musite uzavrit, samozrejme s vidinou toho, ze za to dostanou provizi, nikoliv toho, ze vy diky tomu zabezpecite sebe ci svou rodinu. Asi jsou i vyjimky, ale ja je hledat nebudu
Ve finale to vypada tak, ze cpete vsem komu muzete neco co nechtej a snazite se jim namluvit jak to vlastne moc chteji a jak to potrebujou jen proto, abyste si vydelal na chleba. Je to hnus velebnosti!
tak mě jde o to, že já si normálně vydělám ve své práci kolem 15tisíc čístého, tak mne to docela zarazilo...jestli si třeba nevymýšlí nebo tak, protožemi to za 2 měsíce přijde opravdu hodně. Není možné, že to má nějako výjměčně?
Prý se tam dostala pres to karieraprotebe, tak já nevim...taky bych to zkusila, ale fakt netuším...
No pokud to fakt není reklama... tak pokud máš na to žaludek tak samozřejmě můžeš na pojištění a půjčkách na začátku něco vydělat. Ale jen do doby než ti dojdou známí.
A taky doporučuju k přečtení třeba tohle, ono v takových firmách můžou o peníze přicházet nejenom klitni, ale i sami "prodejci": finmag.cz/...
Zrovna dneska mi volala jakási neznámá paní (byla jsem kamarádkou upozorněna, že jí dala moje číslo, asi mi bude volat a že mi pomůže se sjednáním smluv a bude mi o ně pečovat, oni jsou prýc s přítelem moc spokojení, ale prý si nemusím nic sjednávat). Paní mi volala, aby mi sdělila, že má pro mě od té mé kamarádky jakýsi balíček (cože?), a protože nejsem momentálně v domovském městě, prý mi zavolá přístí týden a sejdeme se, jinak si prý za mnou udělá výlet sem, kde se nacházím. Cizí ženská za mnou pojede 150km s jakýmsi balíčkem, aniž by za to něco chtěla? S balíčkem, který jsem já nikdy nežádala? Číslo jsem si okmažitě uložila pod jménem Otrava a zvedat už ho nebudu.
To je příklad oné zářné kariéry. Díky, ale nemám žaludek ani chuť dávat soukromé kontakty svých kamarádů osobám, co je potom budou obtěžovat různými nabídkami.
Já nevím jestli si rozumíme, jak mám představu o co jde v této práci...je mi jasné, že tam asi člověk nemá nic zadarmo nebo tak. Moje otázka zní, jestli je opravdu možné si vydělat tolik za takovou chvilku? Jako to není zdaleka vše totiž ...co jsme se bavili, tak prý tam mají všichni unich takhle, prý ještě více a když mi začala říkat jakými auty tam jezdí vedení...já fakt nevím, možná si to přibarvila možná je to pravda, proto sem píši a žádám o nějaké info. Pracuje tady někdo jako finanční poradce?
Ano, je. Pokud Vám opravu nevadí odrbávat lidi tak, aby toro Vás bylo výhodné, tlačit je do smluv (to se daří zvlášť u těch nerozhodných) a obratnou psychologickou manipulací a řečnickými obraty je pomalu dostávat tam, kde je chcete mít. Znám dost rodin i dost známých, co se kvůli tomu rozhádali, protože nějaký vykuk, co se nazýval jejich kamarádem, se jim snažil vnutit produkt, ze kterého měl užitek on sám...
Ono ale jeden měsíc dostanete 25 tisíc, a druhý, když se Vám dařit nebude, dostanete sotva polovinu...bhužel dost "finančních poradců" znám, jsou to i bývalí kamarádi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.