Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Založit si spořící účet u AXI?

Od: filip* odpovědí: 2 změna:

má někdo zkušenosti se spořícím účtem AXA?Má nějaké nevýhody? jde mi abych jsem si tam spořil peníze a málo platil za služby.. (zdarma je vedení účtu a internet. bankovnictví)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolicek*
hodnocení

0x

Lepsi urok nabizi v soucasne dobe Air Bank. Jinak AXA sporici ucet mam, ale diky ne jiz nejlepsimu uroku ho pouzivam hlavne kvuli platebni karte, diky ktere platim do zahranici ve velmi dobrych kurzech. To je ted hlavni vyhoda tohoto uctu. Jinak jsou jiz dnes na trhu lepe urocene s vedenim zdarma.

petr123*
hodnocení

0x

Můj názor je, že úrok kolem 2% je tak minimální, že to nemá cenu řešit. Pokud jde o částky v řádech desítek tisíc korun tak bych je dal například na FIO, kde je vedení zcela zdarma. Pokud jde o řády stovek tisíc a více tak raději nějak bezpečně investovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]