Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky, nikdy bych nevěřila že budu řešit takový problém. Nedávno jsem se seznámila přes internetovou seznamku s klukem. Z jeho dopisů jsem cítila inteligenci, upřímnost a hlavně jeho silné charizma. Vše bylo v naprostém pořádku, dokud mi neposlal svoji fotku. Teď vůbec nevím co dál, s takovým klukem přece nemůžu chodit. Ukazovat se na veřejnosti. Však koukněte na jeho profil, má tam i fotku:
xxx
Prosím holky poraďte, vy byste měli tu odvahu si s takovým klukem něco začít?
Díky moc, Nikivači
Zdravím, sice už dávno nejsem mladá holka ale zkusím odpověďět. Za A) mám dotaz na tvůj věk, ten kluk vypadá na fotce naprosto normálně a podle mě má pubertu za sebou (no u chlapa jeden nikdy neví). Ty bys chtěla při sobě krásnou, cvičenou opici co bys ji ukazovala kamarádkám a ony by záviděly? Nebo ho chceš přihlásit do soutěže muž roku? Pošli nám svojí fotku,¨možná si jen myslíš, že jsi něco extra. Jo a na rady kamarádek nedej, jestli cítíš, že je to ten co s ním být chceš, tak do toho jdi, pokud jsi ale jeho zjevem tolik zhnusená jak píšeš, tak ho nech být raděj hned. Napiš mu-jsem povrchní teloušek a kámošky se smějí jen u tvé fotky, nemůžu se s tebou nikde ukazovat to by mi pokazilo image až dospěji ozvu se. Promiň tykání a zkus se ještě jednou zamyslet.
Je mi 22 let a nejsem nic moc extra, ale snad můžu mít aspoň trochu normálního kluka. Nebo vám se snad líbí?
Proč moderátor skryl obsah?
fotku už nevidím ale jestli ti je 22 let a máš takovýhle názory, tak chudák kluk - co byasi tak dělat s babou, která má IQ bublajícího bahna.
Na rozdíl od tebe on patrně normální je, ano já bych s ním na kafe šla a co víc to by se časem ukázalo. Je to normální chlap. V 17ti jsem poznala manžela a jelikož dojel na první rande v tesilkách, světlé fáčové košili a ostříhaný na krátko , vzala jsem ho do ZOO aby mě s nim kamarádky neviděly-moderní byli rifle a háro po ramena no a kdo si nedal pivo a neserval se v hospodě nebyl pro mě tehdy chlap. Jsem s tím chlapem víc jak 30 let a kamarádky mi můžou jen závidět.
doplněno 12.03.12 09:51:omlouvám se za byli a ostatní chyby.
Fotku chlapce jsem neviděla. Ale spíš by mě zajímalo, co Ty jsi za krasavici. Ve Tvých letech máš opravdu zvláštní měřítka na lidi, spíš bych Tě věkem odhadla tak na 2. stupeň ZŠ.
KRÁSA POMÍJÍ, BLBOST JE VĚČNÁ /Nestroy/. A je to pravda. Můžeš mít sebehezčí tvářičku, ale pokud se ve zdraví dožiješ pozdního věku, také se změníš. Podívej se na mou fotku. Je téměř 30 let stará. Myslíš, že takhle vypadám dodnes?
A není ošklivých lidí. Každý má jiný vkus, každému je dobře s jiným člověkem. A podle toho, jak jsi ho popsala - inteligence, charisma, upřímnost - musí to být opravdu neobyčejný člověk. A pro tebe je ho škoda. Ať upaluje co nejrychleji pryč. Ty si vyber nějakého krasavečka, až má třeba IQ tykve, hlavně, aby se k Tobě hodil a nemusela jsi se za něho stydět. Inteligentního a pořádného kluka si opravdu nezasloužíš. Jsi velice mělká, povrchní, dáváš víc na vzhled, než na to, co lidé skrývají uvnitř. Jaga.
Fakt mi nevadí, že nos jak bambulku máš, ani já nejsem žádný ideál,
hlavně, co uvnitř nosíš a co ukrýváš - to je to pouto, co žene nás dál... /snad pochopíš, co jsem chtěla říct/
Je mi z tebe blbě. Teď budu zlá, ale přeji ti, aby ses narodila ve svém příštím životě hnusná, stejně hnusná, jako je ten kluk na fotce. Možná, že on se narodí ve tvém těle, bude tebou povrhovat a vystavovat tvou hnusnou fotku tady. Možná taky ucítíš alespoň setinku toho všeho zlého, kterého si teď svou hloupostí zapříčinila.
Ze všeho nejošklivější bylo sem tu fotku vůbec dát!
Moc bych ti, povrchní dívenko, přála, aby se ten chlapec jednou stal známým v nějakém svém oboru a pak se díky velkému nosu? odstátým uším? či jiným "nedokonalostem" na něj zbožné dívaly podobné dívenky.
Najdi si v nějakém vyhledávači fotky Jeana-Paula Belmonda. Ten je ošklivý! Nebo krásný?
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Je to moc škoda, že moderátor takhle cenzuruje diskuzi v naší demokracii. Ten profil si ten kluk vytvořil sám a dal si tam i fotku, tak asi musí počítat s tím, že na něho bude zírat celý svět. Ale k tématu, nestačím se divit. Proč tu holku urážíte, to jste všichni úplně slepí nebo co?
wiki? proč píšeš sama o sobě, že "tu holku" urážíme? myslíš si, že nepoznáme, že to píšeš ty - autorka dotazu? věř tomu že poznáme.
Hele paninko, nechci být hnusný, ale oproti Vám je pěkný, neříkám, že jste škaredá, ale on není ošklivý! to snad vidíte, ano, je trochu hubenější, ale to snad dokážete napravit proč se řídit jen vzhledem, navíc, když si ho představíte, že se trochu nacpe za rok, dva a když bude i sportovat..
Osobně se mi kluk na fotce nelíbí, není můj typ, ale rozhodně není ošklivý, slečno Nikolo. Nepleťte si Váš ryze subjektivní dojem se skutečností!
Zřejmě jste si vedle sebe vysnila Brada Pitta a pokud dáte na vzhled jakési fotky, tak jste opravdu velmi povrchní. Nehledě na to, že většinou člověk vypadá na fotkách hůř, než v reálu. Třeba i Vy jemu přijdete ošklivá, ale protože se s Vámi dobře povídá, chce tomu dát šanci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.