Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel nechce intimnosti

Od: analisee odpovědí: 14 změna:

Ahoj,

chodím s přítelem 9 měsíců. Jistě vím že mě miluje ( nejsem už bezhlavě zamilovaná). Mám v něj naprostou důvěru. Ale už od začátku našeho vztahu to v jedné věci moc neklape. Je nám oběma 19 a já byla pro něho první a on pro mě také. Choíme spolu na stejnou školu. Když máme třeba na chodbě sraz s naší partou, tak tam vedle mě jen stojí...nedá mi ani ruku, ani pusu před nima (a to jsou důvěrní přátele, holky i kluci). Když už tu ruku chci, tak ho musím "donutit ". Když jdeme po městě, tak mi alespoň tu ruku dá, ale třeba kolem pasu mě nikdy nechytne, aby mě začal třeba i v soukromí jen tak líbat, tak to vůbec neexistuje. A to neni žádný nesmělý kluk. I kamarádi si už toho všimli, že tam vedle něho stojím jen tak a on se mě ani nedotkne. Připadám si jako cizák a naprostá nula. Když jsem se ho na to ptala, tak mi řekl, že mě nebude oblejzat a že ať se s tim smířim. Jenže tohle je právě moje představa o vztahu dát najevo, že k sobě patříme. Máme sex tak jedenkrát za 1-2 měsíce. Už z toho začínám být nervní. Když jsme v jeho pokoji, nebo v mym sami, tak nic, ale vůbec nic ani nezkusí, místo toho vedle mě jen tak sedí nebo leží, pak mi řekne pojď se projít do lesa...Když mu to začnu dělat jen tak, tak on mi to vůbec nikdy neoplatil...nikdy se na mě jen tak nevhrhne..a já na něj v tomhle směru už kašlu, ať si to dělá třeba sám. Pak mi napíše na icq, že by šuk.. nejradši každý den...tak to mi tedy řekněte proč mi to dělá? já nebudu furt ta, která musí začít něco dělat, když chce sex. Nejsem ošlivá, znám spostu kluků, kteří by mě nosili na rukou. Jinak je náš vztah skvělý, přítel je porozný a všechno klape, jen tohle ne.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

3x

Být to ze začátku vztahu, řekla bych, že je nervózní, stydlivý. Ale po takové době? V tomhle věku? Víte, ve vztahu je strašně důležité shodné naladění, partneři se musí doplňovat, musí k sobě prostě pasovat a tím se nemyslí jen duševní porozumění. Je hrozně důležité moci s partnerem mluvit o čemkoliv a mít společné zájmy, ale také je naprosto zásadní vyhovovat si po fyzické stránce. Musí Vám to klapat i při tělesném kontaktu. Tím nemyslím jen sex. Pokud mezi Vámi k dotykům, pohlazení atp. nedochází (a těch pár vynucených objetí se nepočítá!), tak si nesedíte. Je mi líto, ale mezi Vámi je prostor možná pro kamarádství, ne pro vztah.

doplněno 10.03.12 14:31:

Počkejte, až poznáte někoho, s kým se nebudete moci od sebe odtrhnout. Někoho, s kým se po setkání rozloučíte, otočíte se a on Vás znovu popadne, protože Vás nemůže pustit. Někoho, komu řeknete podesáté "Pa, lásko" a stejně víte, že Vás znovu políbí, protože prostě musí. Někoho, kdo Vás k sobě bude tisknout tak pevně a vřele, jako by Vás chtěl chránit před špatnostmi celého světa. Někoho, kdo se na Vás podívá a v té chvíli Vás potřebuje pohladit...*srdce* Pak zjistíte, že s Vaším momentálním přítelem jste jen marnila čas.

dzordz*
hodnocení

3x

Bývalá přítelkyně taky nechtěla mezi lidma nic provádět, na veřejnosti jsme se v podstatě druhého nedotkli a byli jen jako dobří kamarádi nebo sourozenci, během té doby mě to i docela ovlivnilo a změnilo to můj pohled na páry, co se všude vokusujou a strkaj si jazyky do krku.. ale teda když jste sami dva v soukromí, tak to normální rozhodně není.

Možná ho nuťte víc a častějš, možná se votrká, možná ne.

martinaa*
hodnocení

2x

Obejmutí milovaného člověka znamená dolejzat? Sex jednou, dvakrát za měsíc s tím, že vždy musíte začít Vy?

Přítel se chová velmi podivně, narovinu bych takového, který mě nechce vzít za ruku ani obejmout, aby nedolejzal, a sám se na mě nikdy nevrhne, nechtěla. A pak ty zprávy na icq... ptala jste se ho, když by tedy š... každý den, proč to nedělá?

Ještě mi prosím sdělte, v čem Váš přítel skvělý, když Vás odmítá vzít za ruku, obejmout a pomilovat.

kolicek*
hodnocení

2x

Dopredu se omlouvam, ale fakt me pobavilo, ze se vas pritel ani nedotkne, sex mate v devatenacti letech jednou za 1-2 mesice, pritel vas nebude "oblejzat" apod. a za toto napisete "jinak je nas vztah skvely". Kdyz jsem to docetl, tak jsem se tu malem sesypal smichy ze zidle.

Pravda celkove ta situace k smichu neni. Ja bych to skoro typoval, ze je snad na kluky. Kazdy mame potrebu kontaktu nekde jinde, ale toto, co popisujete, to je moc na vsechny meritka. Je vam krasnych devatenact, myslim, ze si v techto letech kazdy zaslouzi uzivat si to nejlepsi, takze bych taky doporucoval pritele rychle vymenit a najit si nekoho, s kym vam bude dobre po vsechn strankach.

Kolicek souhlasim s vymenou,ale ono to musi nejak dojit ,dopracovet se k tomu.Clovek po urcitych zkusenostech vi,ze tohle nema cenu.ja jsem takoveho pritele mela a nebyl na chlapy a presne tohle me tenkrat projizdelo hlavou,ze snad je.Pk nejak jsem neco pocetla a dopracovala se k tomu ,ze opravdu jeho sexualita neni zcela bezna.Taky radej psal o vecech,ktery se pak vubec nedely.I treba psal libam te ale ,kdyz jsme byli spolu tak nic.Ja vim,zni to strasne naivne,normalne by se reklo,ze je jasne,ze takovy chlap ve skutecnosti nema zajem,je jšen na nejakem prestupisti,nebo o co vlastne mu jde.Ne jsou vyjimky,zeto maji opravdu jinak a hrozne se pak divi,ze je clovek musi opustit.

sisinka*
hodnocení

1x

Dobry den,Vas pritel je nejaky divny.Nedopreje Vam vubec nic.V 19 letech mit sex jen jednou za mesic?Tak trochu me napada,jestli nahodou neni Vas pritel jinak sexualne orientovany.Proste jestli neni na kluky.Protoze jinak to jeho chovani jak popisujete,je fakt divny.Vymente ho za jinyho,s timto si nic v zivote neuzijete!

michalov*
hodnocení

0x

Možností je asi více.I ta varianta,že Vás prostě nemiluje. Já bych si tipnul i problém s maminkou. Tedy mezi ním a jeho dominantní maminkou. Všechno klape,akorát se Vás ani nechce dotknout? To bych řekl,že to moc neklape.;) Jinak byste nepsala po diskuzích na internetu. Jakpak to mají u nich doma...? Víte,jsou mimořádné na svůj věk vyzrálé dívky,které mají,aniž by si to uvědomovaly,takový úkol.A sice ten, že svého milovaného chlapce musí odtrhnout od jeho matky...Tím nechci říci,že je to Váš případ.

hodnocení

0x

Zdravím. Určitě ho k ničemu nenuťte. Každý to má holt nastavené jinak, příčin nezájmu může být několik. Např. stres, zdrav. problémy apod. Možná by pomohlo jen časté mazlení. Tady je o tom něco napsáno, když budete mít chuť a čas, přečtěte si, je tam i pár rad, co by mohlo pomoci.
www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/vse-o-sexu/4867-nechce-se-mnou-spat

doplněno 10.03.12 14:12:

Jinak někteří chlapci opravdu třeba nejsou na to, aby se vodili za ruce a objímali na veřejnosti. Prostě se za to stydí, přpadá jim to hloupé a nepotrpí si na to. Pak nezbývá, než to respektovat, nezazlívat to a opravdu se s tím smířit.

buss
hodnocení

0x

Vyměnit přítele..., nač si dělat problémy.

hodnocení

0x

analise,reknu vam to takto.Jedno je jiste,ze jiny nez je ted pritel nebude.Lamat si hlavu proc tomu tak je,to je na vasem zvazeni,ale zmenu to neprinese.duvodu muze byt zrejme mnoho.Jedna z moznosti me napada,ze proste jednoduse citi sexualitu jinak nez vy a bude muset hledat partnerku jineho typu,ale spise si vźdy vyhleda partnerka jeho.Sam ten prvni a aktivni nikdy nebude. Zrejme si taky jeste sam plne neuvedomuje rozdil v jeho sexualite.Typnu si.Potrebuje asi dominantni zenu a treba se to stydi i rici.co ho vlastne vzrusuje?Pokud vzdycky musi vyvinout aktivitu zena a jeho to ani nenapadne,je to temer jiste.nemusi to byt nutne ze touzi po vyprasku,ale moznosti jak byt ten pod vuli nekoho,je mnoho.Napada vas neco k tomu?

imrous*
hodnocení

0x

Ahoj Jak píše sisinka, první co mne napadlo, jestli Váš přítel není tak trošku bisex.

jirkax*
hodnocení

0x

jen jestli nebude gay, co potřebuje alibi pro maminku a zbytek rodiny a kamaradu

nebo asexual

hodnocení

0x

Lepší to nebude, jen trápení. Rozejděte se. Příčinu neřešte - žijte život po jakém toužíte.

nu*
hodnocení

0x

Možná jde o rafinovaného a psychicky odolného jedince, který Tě dlouhodobě zkouší...sleduje Tvé reakce a podle nich Tě hodnotí a posuzuje...Mimochodem, psychosexuologové doporučují občas dávat najevo nezájem, respektive zájem o protějšek nijak nepřehánět, nebo dávat zájem střídavě více a méně...Protějšek si toho okamžitě všimne a nějak zareaguje, možná se projeví i trochu jako žárlivec...

na Tvém místě bych to neřešil tady v poradně, ale osobně se svým protěšjškem...

Doufám že jsem Ti dal dobrý návod...Buď také rafinovaná a psychicky odolná...

Mimochodem, vím že se ženám nemá radit, těžce to nesete, ale dalším osvědčeným doporučením je že "přízeň se má dávkovat"...

Já vím že nejlepší je takový ten spontánní vztah kdy nemusí ani nechce nikdo nic dávkovat a chce se chovat přirozeně, ale po období zamilovanosti přichází další období,někdy krátké, jindy delší , dlohodobé nebo i na celý život, a tady je nutné o ten vztah začít trochu pečovat...je jako kytka, ani ta neroste spontánně, potřebuje zavlažit, jinak nic nevydrží a rychle hyne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]