Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak funguje PayU na Aukru?

Od: hop® odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny kolegy, mám dotaz.

Na Aukro jsem něco prodal, tím jsem získal finanční prostředky na mém PayU účtu. Nyní jsem něco vydražil a chtěl bych částku převést z tohoto mého PayU přímo na PayU prodejce. Je zde tato možnost? A přes jakou volbu to mohu udělat?

Předem díky za rady a tipy, hezký den!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

2x

Hopíku, určitě to jde, pokud má prodejce tuto volbu u své aukce. Vím jen, že by to melo být Zakoupeno-> napravo od aukce kolonka Extra -> Zaplatit a tam se to nějak vybírá. Zkuste v horní liště Fórum -> sekce Poradna, tam se PayU (co je to, jak zaplatiti atd.) řešilo milionkrát, protože s tím mají lidi hrozné problémy.;)

hop®
hodnocení

Martino, díky za reakci, ovšem obávám se, že to opravdu nejde. *nevi*

Pokud chci zaplatit přes PayU, stejně mne to odkáže na můj účet v bance. Je to naprosto nesmyslně vymyšleno - tedy pro uživatele. Aukro z toho má asi docela velký balík peněz, které tímto pozdržuje a může s nimi dočasně manipulovat... *cert*

doplněno 09.03.12 10:04:

aukro.cz/...

martinaa*

Jsou s tím velké potíže... jak jste si mohl všimnout na fórech, lidé to nechápou, nevědí, co mají udělat. Přesně jako Vy mnozí říkají že má Aukro takhle pod dohledem jejich platby a tím pádem ztrácí soukromí... což je pravda:(

Jsou ale tací, co si PayU velmi pochvalují.

Ono vůbec celé Aukro jde do kytek, kde se daří podvodníkům, které Aukro samo schválilo a hájí si je.

Mno já jsem nyní prodal na aukru raritní láhev rumu a peníze dostal přes PAy-U.Přišli mi dříve než při předtím platbě na účet.Ale musel jsem o to na aukru žádat..Toliko moje zkušenost.
PS asi takové lidi jako já nemá aukro moc rádo-ty peníze tam leželi jen půl až jeden den,tudíž jsem jim tím moc nevydělal.

hop®
hodnocení

To ano, ale já jsem tam ty peníze nechával v přesvědčení, že s nimi mohu při nákupu za zboží zaplatit, což nelze!

doplněno 09.03.12 18:11:

Mimoto u Aukra je převod již tři hodiny Dokončen, a na účtu (u RB) žádné změny... *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]