Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatná koupě přes inzerát, jak to vrátit?

Od: motylek* odpovědí: 13 změna:

moc prosím o radu.Podala jsem si inzerát,že koupím mysliveckou uniformu.Ozvala se mi paní,a po pár mailech jsem si jí koupila.Přišla mi roztrhaná kombinéza.Psala jsem paní mail.Nejdřív mi psala jak je to skvělá uniforma,a když jsem jí psala,že at mi napíše adresu,že ji vracím,přestala reagovat.Je to sice 500kč,ale za kus hadru?Prosím o radu co dělat.Zpáteční adresa na balíku je nečitelná.Moc děkuji.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

3x

Až zjistíte adresu, tak ji oznamte na obci v jejím bydlišti na podvod.

doplněno 08.03.12 22:04:

A už jste zkusila zadat jejího majla do vyhledávače? Na balíku je snad apoň odkud to bylo posláno.

pochybuju, že pošta bude nápomocna ke sdělování adresy. Myslím, že zákon o ochraně osobních údajů to neumožní byť jste příjemce balíku. Měla jste o vzít dobírkou, v případě bundy = lehká věc je dobírka v řádu desítek korun a znáte adresu příjemce dobírky.

kvetinar

psala jsem jí několik mailů,ale jsou nedoručitelné.Asi si ho změnila.na poště mi bohužel nepomohli.Moc děkuji.

hodnocení

3x

Bohužel, paní je z rodu potvor a s takovými se člověk občas setká. Nedá se věřit. Chtělo by to, pokud se podaří rozluštit adresa, k paní zajet k nějakým kamarádem - tak 195 cm, 120 kg. A hned by zpívala jinou.

Jinak, bohužel, asi nemůžete dělat nic a ta mrcha, když jí to vyšlo, to příště udělá někomu dalšímu. Měla jste si na začátku aspoň vyžádat foto uniformy, ale kdoví, co by Vám třeba poslala za fotku. Nebo si pro to dojet a zaplatit až na místě, z ruky do ruky. Ale jestli jë to daleko, utratila byste navíc za cestu.

Je to škoda, také mě mrzí, jací lidé k sobě jsou, ale asi s tím fakt nic neuděláte. Podvody jsou na denním pořádku ve sněmovně, divíte se, že to zkouší i ti obyčejní, když vidí, že těm nahoře to v klidu prochází? *cert* Jaga.

motylek*
hodnocení

jsem moc ráda,že mi radíte.Strašně mi to pomáhá.Určitě v tom najdu nějaké řešení.Všem vám moc děkuji za podporu.Jsem holt starej důvěřivec.

motylek*
hodnocení

ještě na doplnění.Kdyby se vám někdy někdo ozval s maijovou adresou babyveci@seznam.cz tak prosím nereagujte,nebo dopadnete jako já.Všem moc děkuji.

motylek*
hodnocení

A ještě jeden podstatný dodatek,jak jsem zjistila,zpáteční adresa je smyšlená.No nic nenadělám.Doufám,že si milá paní s těma 500 pomohla.

artik*

přesně proto ,nikdy nic na inzerát nekoupím .Lidem se nedá věřit

hodnocení

1x

Balík přišel poštou, tak co se obrátit na poštu s prosbou o pomoc adresu rozluštit, odkud balík vlastně přišel.

dobrak*
hodnocení

0x

V tomto státě je přes 10Mega lidí ,pokud bude jenom 4%lidí podvodníků tak jako je homosexuklád tak budou mít vždycky koho obrat. Jinak k dotazu ,neuděláte vůbec nic,policie vám nepomůže a jelikož jde o malou částku ,soudit se nemá cenu .

výtka
Upozornění od sys strejc 08. 03. 2012 19:51:54
Pokuste se zlepšit kulturu svého vyjadřování!
motylek*
hodnocení

to je tak,když je člověk důvěřivej.Děkuji za odpovědi.

hodnocení

0x

Pro motýlka. Jistě máte hodně známých, rozhoďte sítě, dejte jim vědět, co mají shánět na inzerát. Možná se paní, někomu ozve a opět bude chtít něco prodat. Tak se k ní můžete dostat. Musíte být trpělivá.

motylek*
hodnocení

No to je fakt dobrej nápad:))Děkuji moc.To se mi fakt lílbí:))Super.To vyzkouším.Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]