Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
S přítelem máme již delší dobu otevřený fastfood, kde nabízíme wrapy, sálaty a bagety. Rozhodli jsme se že rozšíříme nabídku o pizzu. Jelikož máme všechno zboží takeaway, tak nastala situace kde koupit pizza krabice. Máte někdo zkušenosti s nákupem krabic? Předem děkuji Anežka
No ono asi půjde také o cenu těch krabic. Protože ta se musí připočítat k ceně produktu. Já je kdysi v Makru také koupila, ale moc levné nebyly.
Suzy, stály v makru tuším kolem pětikačky. Pokud budou pětikačku připočítávat, je to OK, na krabici si přece nemusejí dát marži
A na zkoušku (jestli jim vůbec pizza půjde atd.) to bude ideální ![]()
Míšo, já už si to nepamatuji, tu cenu, ale asi by se daly sehnat levněji, ono když se podniká, je každá korunka dobrá. Ale na tu zkoušku bych je asi také koupila tam. A kdyby se to rozjelo, tak bych hledala jiné zdroje s množstevní a levnější možností. Ono když se to spočítá, tak padesát prodaných pizz denně krát pět kč a krát každý den vměsíci, tak je to dost. Ale pro začátek, máš pravdu. Já už byla asi moc daleko...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.