Nejste přihlášen/a.
Prosím poradte mi když jsou záda namožená a chvílema bolest vystřeluje,že se nedá ani vydržet,děkuji
#bolest+v+zadech Namožená záda, to může být cokoliv. Od namožených svalů, a po posun ploténky nebo obratle. Kdy jsem byla na tom jako vy, stoupla jsem si zády k otevřeným dveřím, chytla jsem se za horní hranu a pomalu krčila nohy. Samozřejmě že lepší jsou žebřiny. Váhou vlastního těla se páteř srovnala a pokud to trošku šlo, ploténka skočila zpět.
Prášky proti bolesti proto, že bolestí jsou drobné svaly, které neovládáme vůlí, v křeči a drží páteř ve špatné poloze. Je potřeba ztlumit bolest, svaly se uvolní a pátř se srovná.
Někdy stačí kýchnout nebo špatně šlápnout a co vyjelo, skočí zpět. Někdy to trvá dlouho.
Pokud se to nedá vydržet, tak klidně i na pohotovost. Odblokují, dají injekci, možná je i kapačka. Až se člověk zbaví akutní bolesti, je na řadě rehabilitace a speciální cviky, aby se problém neopakoval.
Jestli to je namoení, tak klid a teplo. Jestli plotýnky tak k neurologovi. V současnosti mi předepsal Sirdalud na uvolnění svalstva. Beru jen přes den, ánto se to uvolňuje a dost a ráno se mi těko vstává, ale jinak dobrý. No a k prevenci NeuroMax forte co je B1+B6+B12, cílené na ty skříplý nervy. A je to fakt dobrý, teda mně to pomáhá. Jinak Bkomplex forte beru pořád, mimo tohot času kdy mám Neuromax. Občas to i střídám.
Drím palce a přeju hodně zdraví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.