Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tělové mléko,po kterým není ulepená kůže?

Od: lepidilko odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

s touhle otázkou mi asi víc poradí ženy,ale pokud se najde nějaký zkušený muž,tak budu jen ráda :),předem děkuji za odpovědi.

Mám takový problém,mám celkem suchou pet' a každý večer po koupání si důkladně mažu celý tělo různýma krémama(ted' tam mám nějaký krém z AVONU,předtím jsem měla nějaký celkem obyčejný z drogerie).Jenže problém je v tom,že mám po tom děsně "ulepenou" plet :(-což nenávidím!Chtěla jsem se zeptat zdejších slečen a paní,jestli nevíte jaký krém je dobrý a hlavně po něm nebudu mít tak ulepené tělo,jako od medu? :(.Doporučily by jste mi nějaký konrétní?(ale aby taky hezky voněl)třeba Nivea,Dove...?

Děkuji moc :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Mně vyhovuje mléko po koupeli od Nivey.

Pokožku zvláční na delší dobu, nelepí a nemastí.

askmenow*
hodnocení

0x

Osobně mám toto tělové mléko od Neutrogeny, kupuji si ho opakovaně, také mám suchou pokožku, a jsem s ním moc spokojená. Vsákne se rychle a pak nemám vůbec lepivý pocit:

cocky-kontaktni.cz/...

Voní jen velmi jemně.

mamam
hodnocení

0x

Nemám vyhraněnou značku tělového mléka,voní mi a je příjemný Dove.Jen si mléka nevtírám hned po koupeli a utření,ale až tzv.víc oschnu,to už nemám pocit upatlanosti.

hodnocení

0x

Já mám ráda tělový krém Dove. Ve velikém kelímku. Mám ho raději než tělové mléko.*palec*

lepidilko
hodnocení

Děkuji moc holky,za vaše rady,určitě vyzkouším :).Já si dneska koupila nějaký hydratační od Nivea a večer uvidím,jestli přináší ovoce a hlavně nelepí :(

martinaa*
hodnocení

0x

Nivea Repair 48 hodin.

ifkali*
hodnocení

0x

Zdravím,

jednoznačně NELEPÍ kokosák, je vynikající, nezanechává filtr na těle.Sice se uvádí jako kokos olej , ale spíše je to taková konzistence jako sádlo))takže i krémová.

Dobrou cen a i kvalitu kokosového oleje má DM drogerie.

Dneska jsem koupila od Alverde tělové máslo-bambucké s pomerančem, mají to v součastnosti nějak ve slevách, je vynikající, ale trošku zanéchává takový menší filtr na těle. Před létem upřednostním kakaové máslo, abych se v pohodě pak slunila-opálila))ale tam filtr je.

doplněno 17.04.13 16:43:

Ještě od Saloosu těláky-capucino, čoko a pomeranč, ale tam je taky málinko filtr...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]