Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
s touhle otázkou mi asi víc poradí ženy,ale pokud se najde nějaký zkušený muž,tak budu jen ráda
,předem děkuji za odpovědi.
Mám takový problém,mám celkem suchou pet' a každý večer po koupání si důkladně mažu celý tělo různýma krémama(ted' tam mám nějaký krém z AVONU,předtím jsem měla nějaký celkem obyčejný z drogerie).Jenže problém je v tom,že mám po tom děsně "ulepenou" plet
-což nenávidím!Chtěla jsem se zeptat zdejších slečen a paní,jestli nevíte jaký krém je dobrý a hlavně po něm nebudu mít tak ulepené tělo,jako od medu?
.Doporučily by jste mi nějaký konrétní?(ale aby taky hezky voněl)třeba Nivea,Dove...?
Děkuji moc ![]()
Zdravím,
jednoznačně NELEPÍ kokosák, je vynikající, nezanechává filtr na těle.Sice se uvádí jako kokos olej , ale spíše je to taková konzistence jako sádlo))takže i krémová.
Dobrou cen a i kvalitu kokosového oleje má DM drogerie.
Dneska jsem koupila od Alverde tělové máslo-bambucké s pomerančem, mají to v součastnosti nějak ve slevách, je vynikající, ale trošku zanéchává takový menší filtr na těle. Před létem upřednostním kakaové máslo, abych se v pohodě pak slunila-opálila))ale tam filtr je.
doplněno 17.04.13 16:43:Ještě od Saloosu těláky-capucino, čoko a pomeranč, ale tam je taky málinko filtr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.