Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
s touhle otázkou mi asi víc poradí ženy,ale pokud se najde nějaký zkušený muž,tak budu jen ráda ,předem děkuji za odpovědi.
Mám takový problém,mám celkem suchou pet' a každý večer po koupání si důkladně mažu celý tělo různýma krémama(ted' tam mám nějaký krém z AVONU,předtím jsem měla nějaký celkem obyčejný z drogerie).Jenže problém je v tom,že mám po tom děsně "ulepenou" plet -což nenávidím!Chtěla jsem se zeptat zdejších slečen a paní,jestli nevíte jaký krém je dobrý a hlavně po něm nebudu mít tak ulepené tělo,jako od medu?
.Doporučily by jste mi nějaký konrétní?(ale aby taky hezky voněl)třeba Nivea,Dove...?
Děkuji moc
Zdravím,
jednoznačně NELEPÍ kokosák, je vynikající, nezanechává filtr na těle.Sice se uvádí jako kokos olej , ale spíše je to taková konzistence jako sádlo))takže i krémová.
Dobrou cen a i kvalitu kokosového oleje má DM drogerie.
Dneska jsem koupila od Alverde tělové máslo-bambucké s pomerančem, mají to v součastnosti nějak ve slevách, je vynikající, ale trošku zanéchává takový menší filtr na těle. Před létem upřednostním kakaové máslo, abych se v pohodě pak slunila-opálila))ale tam filtr je.
doplněno 17.04.13 16:43:Ještě od Saloosu těláky-capucino, čoko a pomeranč, ale tam je taky málinko filtr...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.