Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoreni zivotopisu

Od: katerina48 odpovědí: 5 změna:

dobry den s pocitacem si moc nerozumim,tak bych se chtela nejake dobre duse zeptat jak a kde bych si mohla vytvorit zivotopis ,abych ho mohla poslat meilem do prace?dekuji moc za pomoc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

1x

osobně Vám doporučuji k životopisu napsat krátký ale jadrný motivační dopis, na tom si dá záležet jen málokdo, a ten personalisté často čtou porobně...Jednou větou, jde o to, přesvědčit je že práci rozumíte a že o ní máte skutečný zájem...Lidí posílajících mnoho životopisů na všechny stany je hodně, ale kvalitní motivační dopis umí jen málokdo...a ti co umí jsou pak zvání k pohovoru, většinu ostatních vyloučí

axlik*
hodnocení

0x

Zkuste si zadat na google :

Životopis vzor

mělo by to pomoct

Jinak rodina by nepomohla? :)

martinaa*
hodnocení

0x

Kateřino, napiště mi mail, přepošlu Vám vzor životopisu, co mi sestavoval kamarád - profík:)

katerina48
hodnocení

dekuji moc:)

katerina7751@seznam.cz

palenka*
hodnocení

0x

Já používám vzor Europass CV viz europass.cz/... Můžete vytvořit on-line (vyžaduje angličtinu) nebo stáhnout vzor a upravit (v jakémkoliv jazyce EU).

Hodně stěstí.

doplněno 07.03.12 18:36:

Tak on-line tvorba je také v češtině, stačí jen přepnout vpravo nahoře.

doplněno 07.03.12 18:37:

europass.cedefop.europa.e/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]