Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Black list Aukro

Od: 2masoni® odpovědí: 6 změna:

zdravím milí rádcové,

existuje na Aukru něco jako černá listina? mám pocit, že jsem si kdysi jednoho prodejce dal na černou listinu a dnes jsem, pro jistotu, chtěl přidat jiného, ale nedaří se mi to najít.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Pokud se pamatuji, tak existoval blacklist kupujících. Od prodejců prostě koupit nemusíme. Ale možná se něco změnilo...

doplněno 06.03.12 22:04:

Asi nezměnilo, BL kupujících stále je, v Nastavení prodeje, Omezení pro kupující...

martinaa*

Přesně tak, Hopík má pravdu. Taky mám v BL dost podvodníků...

robin1*
hodnocení

0x

Bych se zeptal na Aukru :)

hodnocení

0x

black list sem neviděl sou tam jen komentáře hodnocení prodejce a to bud negativní nebo pozitivní

lolaprasatkova
hodnocení

0x

na aukru už nic krom knih nenakupuji. Tolik podvodníků kolik je na aukru jsem ještě neviděla. Nejlepší je na tom jak aukro zásadně nic neřeší. Viz třeba obrazy, tolik padělků jste ještě nikde neviděli. Některé zboží je tak předražené, že to nemá smysl tam něco nakupovat.

martinaa*

To ano, proto je potřeba pečlivě vybírat. Já mám většinu věcí (oblečení, knihy, obuv a kosmetiku) právě z aukra... prodejcům, co mají více, jak tři negativy, nevěřím a nenakupuji od nich. Vždy před přihozením čtu komentáře a těm, co dali prodejci negativní, někdy píšu osobně, co měli za problém. Zatím se mi stalo jen dvakrát, že jsem udělila negativ, všechny ostatní nákupy byly v pohodě:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]