Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamarádka vykládá o mně lži

Od: nestastna odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Dříve jsem měla jednu velmi dobrou kamarádku, nakonec se z ní vyklubala drbna a mrcha. Chodím s klukem, kterému je 15 (mně 13) a já blbec jí o tom, že je starší o dva roky řekla.. Ona mi řekla, že mi to přeje a odešla za kamarádkou. Druhý den jsem přišla do školy a spousta lidí ze třídy, i ze školy se na mě divně koukali a ta "kamarádka" ke mně přišla, a řekla, že jsem děvka! Pak mi to řekl ještě jeden kluk ze třídy. Moje nej. kamarádka mi řekla, že o mně ta mrcha vytroubila, že mám kluka, kterému už je 15 a jsem s ním spala!

Všichni se na mě teď koukají zkrz prsty, jenom pár PRAVÝCH kamarádů mi věří a zastane se mě...

Co mám dělat? nechci to říkat dospělým, ti by určitě věřili, tomu, co o mně řekla...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

3x

Asi se s tím musíš poprat sama, pokud jde jen o blbý kecy tak bych se těm dospělým zatím moc nesvěřoval. Holky Ti závidí a proto Tě najednou nemají rády, protože ony podobného kluka nemají. Jestli toho kluka máš ráda, tak za něj buď vděčná, ve Tvém věku to jsou krásné chvíle, stačí k tomu pusa, na sex ani jeden nemusíte spěchat, pravděpodobně si to uvědomuješ. Fandím Ti, podobné vztahy trošku vytřídí naše pravé kamarády a "jakoby" kamarády, všechno zlé je pro něco dobré - příště budeš při výběru "dobrých" kamarádek opatrnější! :)

martinaa*
hodnocení

3x

Máš obrovské štěstí, že máš těch pravých kamarádů, co pomluvám nevěří a zastanou se tě. Těch si važ, opravdu platí heslo " v nouzi poznáš přítele".

Na zbytek bych se vykašlala. Budeš se jich doprošovat, aby ti věřili, nebo co? Potřebuješ je k životu? Asi těžko. Jediné, co bych udělala, tak bych zašla za tou drbnou, na záchodě o přestávce ji pěkně chytila pod krkem a klidně jí sdělila, že jestli o mě ještě jednou bude vykládat lži, tak to dopadne o něco hůře.

Nestresuj se tím, jak se na tebe ostatní dívají.

Pokud je někdo tak hloupý, že uvěří nepotvrzeným fámám a podle toho ohodnotí člověka, je to jeho ubohost. Pokud tvůj přítel a ti kamarádi ví, že to není pravda, víc není potřeba:)

tlapka*
hodnocení

2x

Pokud jim nechceš ukazovat potvrzení z gyndy, že jsi panna, tak to bude její tvrzení versus tvoje tvrzení. Určitě je to hrozně nepříjemné (o mě se tvrdilo, že jsem lehčí, protože chodím se dvěma klukama najednou - nechodila jsem ani s jedním, ani s jiným, ale vysvětli to někomu...) a srážka s blbcem je prostě potíž. Za pět let se budou pro změnu smát té, která s někým ještě nespala. *ee*

Tak se na ně zkus vykašlat, a drž se těch kamarádů, kteří ti věří. Beztak z nich mluví jen závist, že ony nikoho nemají... Hlavně se jimi nenechej vyhecovat k nějaké hlouposti. A myslím, že dospělí, třeba tví rodiče, by stáli na tvé straně, kdyby viděli, že tě ty pomluvy trápí. :)

hodnocení

2x

Dobrý den. Všechno špatné je pro něco dobré. Díky tomuto jste poznala, kdo je Váš opravdový kamarád a kdo se tak jen tvářil. To není zrovna málo. Drbnám do Vašeho vztahu nic není, stejně jen závidí a proto škodí. To jim klidně řejněte, ať se starají o sebe, pak nebudou mít čas, pomlouvat druhé. V každém případě je to pouze Vaše věc a nikdo nemá právo otírat se o Váš život. Takže ignorovat ty, kteří jen rýpají a ponižují, protože na ně také jednou dojde, a vážit si těch kteří stojí při Vás, ještě víc než předtím.;)

figurek*
hodnocení

0x

Co ta tvoje bývalá kamarádka? Má taky nějakého kluka? Já bych řekl, že ne. A je dost dobře možné, že ti toho tvého docela obyčejně závidí. Pak se nediv. Některé ženské tyhle osobní neúspěchy hodně špatně snáší a je úplně jedno, jestli je jim třináct nebo padesát. Nepropadej do depresí a jetli máš toho kluka ráda, tak si to užívej.

hodnocení

0x

Je to nemilá situace, ale všechno zlé je k něčemu dobré. Aspoň sis tím oddělila "zrno od plev" a už víš, kdo jsou dobří kamarádi a kdo ne. Ta pravá kamarádka se tedy ukázala! Fuj.*bzum*

Situaci už nerozebírej, čím víc bys o tom mluvila, tím víc by Tě pošpinila. Když to nebudeš řešit, myslím si, že ji to bude pekelně štvát. Že Ti chtěla ublížit a Tobě to nevadí. Myslím si, že je v tom jen její závist, že má o Tebe nějaký chlapec zájem, kdežto o ni ne. Tak Tě chtěla urazit a zesměšnit. Když na to nebudeš reagovat, tak se jí to nepovede.

Kdyby Tě dál ohledně toho napadala, klidně bych jí řekla: No a co, tak mám kluka, zato ty s tím Tvým chováním a vzhledem ho nebudeš mít ještě ani ve třiceti! A možná ani v padesáti!*sok*

A nejlíp uděláš, pokud s ní budeš dál komunikovat. Nemyslím tím kamarádit, ale když se Tě třeba na něco zeptá, či pozdraví, klidně odpovědět. Nebude vědět, na čem je a tím ji nejlíp uzemníš. Ale důvěrnosti s ní už nikdy, sama vidíš, že není spolehlivá. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]