Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , chtěla jsem se zeptat na neplacení výživného. Můj syn je plnoletý mám od něho plnou moc při vyřizování neplacení výživného. Ex manžel dluží synovi kolem čtyřiceti tisíc. Dva roky nic nesplácí jelikož nemá na to plat. O výživné bojuji neustále už deset let. Neustále se placení vyhýbal , pokud ho policie našla ,exekučně mu to strhávali z platu, jenže zase se opět ztratil a v práci pokaždý dal výpoved. Nemohla jsem ani na něho když jednou za půl roku zaplatil nějakou částku to potom totiž podat trestní oznámení dát nemohu. No a jak dál? Kdo mi poradí jak z něho dostat peníze. Děkuji Monika
Ahoj,v první řadě musíš být v pohodě Ty,povznes se na to,protože tomu chlapovi se tohle jednou vrátí(boží mlýny...) a musíš ho doběhnout: třeba zinscenovat exmanželovy scenku že sis zaplatila hodně drahýho právníka např. a že už ani nechceš tak ty peníze jako se spíš podívat na to jak se potrestal on sám za to že se vykašlal na svý dítě. Prostě udělat bububu,ale musí to být vychytaný do detailů,toho právníka ti může zahrát dobrej kamarád,známý no asi víš. Jinak Tě to bude nervovat to ex neplacení pořád dokola. ¨Zní to jako hloupost,ale chlapy nejsou tak ostražití a předvídavý jako my ženský. Mně takhle pár věcí klaplo,ne třeba finančně ale soupeř znejistěl a začal věci urovnávat.Tak ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.