Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Utlumení batolete na dlouhý let

Od: kaca45 odpovědí: 7 změna:

Brzy budeme muset absolvovat s 2,5 letým synem 8 mi hodinový let. Už jsme letěli dvakrát po 4 hodinách a opravdu nepřeháním, když řeknu že řval jako tur celou dobu. On trpěl, já trpěla a celé osazenstvo letadla trpělo. Přísahala jsem si že na dovolenou už jen autem někde po ČR a blbé nápady s cizinou si odpustím. Osud tomu, ale chtěl jinak a letět prostě musíme.

Typy že se má dítě zabavit jsou k ničemu, on tehdy skoro ani nevnímal a jen řval. Takže bych ho chtěla něják medikamentozně oblbnout nejlépe uspat. Budu to konzultovat s pediatrem. Ale přesto bych ráda věděla vaše zkušenosti s tlumícími léky. Co zabere, co ne, jiné postřehy atd.

děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

3x

Je to asi podobné cestování jako v autě, ale já jsem nedala dopustit na Kinedryl. Ale jak jsem koukala, tak by snad měl být vhodný od 2 let. Našla jsem jednu radu ohledně užití homeopatických léků na cestování letadlem: *klik*

zdroj: manitera.cz/... - výpis odpovědi:

Dobrý den, z homeopatických léků doporučuji pro Vaše dítě Argentum nitricum AKH a Chamomilla recutita AKH v dávkování 1 tabl. 3 x denně. Je lépe začít hom. léky podávat už teď, a před odletem a během letu můžete podávat častěji, a to 1 tabl. i co půl hodiny, vše záleží na dítěti, jak bude na léčbu reagovat. Nemusíte se bát častého dávkování, homeopatická léčba je přírodní a neškodí organismu. Časté dávky doporučují, protože děti špatně snáší změnu při letu, zaléhá v uších, a pak bolí, to vše doporučené léky pomáhají lépe zvládnout.

Uvidíte, co na to řekne pediatr. *tuc*

hodnocení

1x

Mne prý přestali dávat jedné babičce na hlídání neb prý vařila makové čaje a lila do mě co se vešlo... spánek prej i 24 hod...

Je to přírodní...

des*

Myslím že obdoba Kinedrylu pro dítě existuje,je dělený na čtvrtiny,dá se použít ten normální.Jinak ten Kinedryl jsme konzultovali s dětskou lékařkou. Náš mladej je jinak jako péro z gauče. Po Kinedrylu spí 10hodin.

martinaa*
hodnocení

0x

Když bráchu něco bolelo, dávala mu máma Panadol a vždy potom usnul. To bylo ale proti bolesti, těžko říci, zda Vám zabere, když chcete dítě jen utišit.

Neodpustím si otázku, zda je opravdu nutné s takto malým dítětem cestovat, navíc letadlem...

kaca45
hodnocení

Bohužel je. Stěhujeme se na několik let za prací do ciziny. A jinak se tam dostat nedá. taky mi to přijde šílené, ale co nadělám.

martinaa*

Tak to ano, už jsem lekla, že nedokážete odložit dovolenou o rok:)

Snad někdo poradí lépe, na bráchu hodně zabíral ten Panadol.

hodnocení

0x

Nakoukněte i do lékárny. Naposledy jsem si všimla, že nabízejí lízátka na utlumení do auta. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]