Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrá volba e-shopu vs webnode?

Od: ellin* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám dotaz. Na internetu kamarádka našla stránky: webnode.cz, kde nabízí založení e-shopu zadarmo. Chci se zeptat jestli s tím má někdo zkušenost- jestli je to opravdu zadarmo, nebo je to jen reklamní tah a za nějaký čas budou požadovat peníze. Kamarádka by tam chtěla prodávat vlastnoručně vyrobené věci- náušnice, dekoraci apod., které doteď prodávala na fleru a docela měly úspěch. Další otázka je jestli k tomu potřebuje nějaký papír (živnosťák apod.). Díky za odpověď!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

je to opravdu zadarmo,jen je tam omezení v uložení dat cca 800mega si myslím,pak se musí něco připlatit,ale myslím,že na jednoduché založení stránek to stačí a vřele doporučuji,

ellin*
hodnocení

Jé, tak to moc děkuji a jdu to zavolat kamarádce... ;)

ellin*
hodnocení

Teď mě ještě napadlo- ohledně toho živnosťáku- nevíte? Já se v tom moc neorientuji...

stribrnak*

určitě nepotřebuje,je to jako na fleru,nemusíte nic platit

ohledně vlastnoručně vyrobených věcí ,či náušnic,

hodně zdaru

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]