Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padání vlasů

Od: jopny* odpovědí: 4 změna:

Mám dotaz ohledně padání vlasů. Mojí mamce stále padají vlasy a neví proč. Chodí k nějaký doktorce na fototerapii (už nevim jak se to jmenuje). Prosím poraďte. Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

3x

Padání vlasů může indikovat celou řadu zdravotních problémů, od štítné žlázy počínaje, přes banální nedostatek vitamínů, po já nevím jaké poruchy krvetvorby, hormonální poruchy... a klidně může být maminka úplně zdravá a prostě nemá genetické dispozice k tomu, aby měla vlasy. Na tu fototerapii chodí kvůli psychice? I to by mohla být příčina - až se vzpruží na duchu, vlasy padat přestanou... :)

hodnocení

0x

Již zde bylo napsáno mnohokrát, že skvělým pomocníkem je na vlasy kopřiva. Oplachy odvarem z kopřivy, pít kopřivový čaj. A tělu dodávat vitaminy, to je určitě také velmi důležité.

doplněno 04.03.12 19:26:

Jinak příčinu vypadávání, musí najít lékař.

doplněno 04.03.12 19:33:

Ještě si můžete zkusit pročíst ostatní diskuze. Zadejte si do zdejšího vyhledávání "vypadávání vlasů" a vyjede Vám to diskuze s tímto tématem a ostatními radami.

jata*
hodnocení

0x

Ahoj. Mněla jsem stejný problém. Nic nepomáhalo.Pak mi paní doktorka napsala Methionin.Po 14dnech jsem zaznamenala změnu k lepšímu. Vlasy mi dorostly.Dnes tento problém nemám. Využívala jsem tři balení. Nesmí se užívat pořád.

polinek*

,,ono na každého působí něco jiného a hlavně od čeho to má.Ať jí udělají biopsii a budou snad chytrřejší. Je to běžné. Vlasy jsou velký problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]