Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urazil se - co delat dal?

Od: nifl* odpovědí: 36 změna:
mela jsem u sebe kluka, z legrace jsme se postuchovali a protoze mi nechtek neco rict, polila jsem ho zbytkem vody ze sklenice, podotykam alkohol udelal sve! urazil se a odjel, opily, odeslala jsem mu 3 zpravy, volala, ale nechce se mnou mit nic spolecnyho, pry ho nemam otravovat, uz hodinu brecim. jak krava, co dal?

36 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekl bych, že z něj mluvil alkohol. Taky jsem se asi dvakrát naštval kvůli prkotině, jednou holka dokonce odešla. A pak mi samozřejmě došlo, že to nestálo za to. Navíc mi to dloudo nevydrží, ale to jsem byl vždycky střízlivý.

Takže si myslím, že se mu to do zítra rozleží v hlavě a bude se na to dívat jinak.

Jestli chceš ten víkend ještě zachraňovat, tak mu zítra napiš, ale osobně bych to nechal až na pondělí. Ať pořádně vychladne. A žádné omlouvání. Napiš mu nějakou neutrální smsku. "Ahoj jak se máš" Maximálně "Mrzí mě, že ten víkend nedopadl moc dobře." Žádné "Moc prosím za odpuštění, že jsem to tak pokazila"

ellin*

Tak s tím napsrosto souhlasím! Zítra se na to vykašli a pokud to bude nutné napiš mu až v pondělí, třeba o tom, co chtěl vidět a ty jsi na to sehnala lístky, teda pokud už nebude pozdě a není to v neděli. Každopádně nějak neutrálně jak říkal pepr...

ellin*
hodnocení

0x

Kolik ti je? To je docela důležitý údaj (bez ironie)...

des*

Kašli na to vyspí se ztoho.

nifl*
hodnocení

23, chápu, že takhle se člověk v mých letech nechová, ale prostě byla to provokace, nemyslela jsem to zle, prostě zkrat a ta voda byla na něm, vím, že jsem to přepískla, měl tu zůstat do pondělí, ale úplně mi ignoruje...

ellin*

Nifl, předpokládám, že "kamarádovi" je přibližně stejně, podle mě se trošku chová (promiň) jako idiot. Pokud ho rozhodila taková prkotina a ty se mu snažíš omluvit a on na tebe kašle, tak se na něj vybodni. Nemá cenu se takhle trápit, hlavně mu už nepiš! Třeba uvidíš, že když se budeš chovat, že je ti on už jedno, tak se konečně probere... Oni to tak chlapi mají! :D

nifl*
hodnocení

14 dní jsme se na ten víkend těšili - jsme každý z jiného města - psali jsme si o tom denně...byl u mě přesně 3 hodiny, než se tohle stalo, bylo to mimořádně krásný... a njaednou jsem tu sama, chápu jsou horší věci, ale prostě sebralo mě to...je o dva roky starší než já

cinematic*

To vám opravdu stojí za ty slzy chlap, který se urazí kvůli takové malichernosti? Třeba za důvodem k jeho odchodu bylo ještě něco jiného. Pokud ne, tak bych se tím netrápil, ráno moudřejší večera... ;)

nifl*
hodnocení

vzala jsem si kvůli tomu i dovolenou z brigády - sobota, neděle, pondělí..., chápu, že to, že probrečím noc nikomu nepomůže, ale prostě nemohu si pomoct...

ellin*

To chápu, že to musí zamrzet a je ti z toho nanic. Ale jak říkám: tak nějak oko za oko, zub za zub. I když to bude těžký, přestaň na to myslet, nepiš mu už sms (dnes ani zítra atd...), nech ho taky chvilku vydusit, vždyť to nemá cenu abys' s ním byla, ale brečela pak do polštáře, když se mu něco nelíbí, až ti napíše, tak mu ihned neodepisuj ať si nemyslí, že jsi nějak na něm závislá, ať si nemyslí, že ty budeš skákat podle toho jak on píská. Vím, že se to snadněji řekne, než udělá... Dej si vanu a řekni si, že jsou i horší věci!

nifl*
hodnocení

Já vím, že jsou horší věci. Náš "vztah" byl založen na tom, že jsem dámička nad věcí, on psal první, on se ujišťoval, kdy a jak se uvidíme, protže jsem se bála, že mě necháa hups, je to tady...měl to být nejlepší víkend mýho života...a zatím...

ellin*

To bylo první setkání?

nifl*
hodnocení

Nebylo, vídáme se tak nějak od září, ale dlouho nebyl čas strávit spolu dlouhej víkend, kvůli jeho práci, mé práci a škole a dopadne to takto...

ellin*
hodnocení

0x

Já tě chápu, myslela sis' že to bude nejkrásnější den v životě! :/ Každopádně, z toho psaní soudím, že se to stalo dnes, že? Nechci ho omlouvat a nechci ani omlouvat alkohol, ale je opilý a to člověku někdy nedochází proč to vlastně dělá a nedochází mu, že se zlobíš.

doplněno 03.03.12 23:57:

...nebo spíš, že se tím trápíš!

ladinpraha*
hodnocení

0x

V první řadě se z toho vyspi a pak to nech pár dní uzrát. Mezi tím se zamysli nad tím, co bylo špatně. Protože na někoho se těšit a potom se s ním stihnout během tří hodin opít a rozejít, to asi není úplně normální. Možná ho vyděsila právě tvoje reakce na alkohol.

nifl*
hodnocení

Pili jsme spolu často, byla to hra, taky jsem všude poškrábná jak jsme se prali...navíc on opilý jel 100 km domů , což mi děsí ještě víc :( stalo se to dnes..před hodinou sotva...

ellin*

No, tak to se nedivím, že tě to děsí. A víš jistě že jel domů? Třeba ne, třeba se někde ubytoval, vyspí se z toho a zítra se bude omlouvat. Pokud ne, tak je to nezodpovědný pako a netrap se jím.

nifl*
hodnocení

Určitě jel domů, nikde tu nikoho nezná, ani motely, hotely, penziony, či tak něco... odepsal několikrát, poslední odpověď, ať neotravuju, že je to snad dost srozumitelná věta, že by to měla zvládnout pochopit, pili jsme tak nastejno, a já jsem dost opilá, tudíž on určitě není vystřízlivěnej na řízení...jsem taková kr*va...

ellin*

A nemá třeba ségru, nebo někoho komu bys mohla zavolat, jestli by ti mohla napsat až se vrátí, vím, že je to hodně blbý psát takhle o půlnoci, ale kdyby takhle vyrazil můj přítel opilý v autě, asi bych popravdě taky neusla. A prosímtě, neříkej, že jsi kr-va, jedinej pitomec je tady on, že se chová jako pitomec.

nifl*
hodnocení

Nemá žádné sourozence, s rodiči se nevídá...a moc jeho přátel neznám, nebo ne tak, abych na ně měla kontakt a mohla jim zavolat. Doufala jsem, že se aspoň přihlásí na fb, ale taky nic...má velmi silné auto... a jen co nastartoval bylo slyšet jak to "ohulil", kdybych ho nepolila, mohl tu být a nic z toho by se nestalo..obávám se, že tohle je konec.. prý "neotravuj"..

amadeus*
hodnocení

0x

Chmm... kdyby to bylo první setkání = první dojem, pak by to dávalo smysl. Když mě holka nepřitahuje a ještě se chová nevhodně, tak se taky většinou hned rozloučím a odcházím, ale jak jsem četl níže, tohle není ten případ.

Zdá se mi to dost nepravděpodobné. Asi těžko bych utekl a odmítal komunikovat jen kvůli tomu, že mě v opileckém rozjaření někdo poleje vodou. Myslím, že v tom bylo něco jiného, ale to nejlépe víte sama.

Co dál? Přestat brečet a prostě se s tím vyrovnat. Jak jsem pochopil, žádný vážný vztah to ještě nebyl, tak se z toho vzpamatujete rychle. Nepiště, nevolejte, prostě na něj zapomeňte. Kdyby měl zájem, nechoval by se takto.

nifl*
hodnocení

řekl: " nejsem žádnej idiot, aby si se ke mně chovala takto." vím, že má vysoké ego a leccos nepřekousne, ale tohle prostě, udělala jsem to dřív než jsem přemýšlela...

ellin*

Já myslím, že kdyby v tom bylo ještě něco jiného, tak to autorka řekne, je to tady anonymní, ne? Každopádně, myslím, že z něj viceméně mluvil ten alkohol...

amadeus*

Alkohol snižuje zábrany, tohle mi přijde jako opak. Kdyby mě slečna úmyslně polila, bral bych to jako výzvu, že se mám svléknout, a ne nasednout naštvaně do auta pod vlivem alkoholu a jet domů.

ellin*

To je sice pravda, ale u každého ten alkohol, přece jen působí jinak. Jeden je agresivní, druhý rozesmátý...

amadeus*

V tom případě nerozumím, proč se s vámi do té doby pošťuchoval. Tohle bylo samozřejmě "přes", ale až taková hrůza to není, pokud podobné chování bylo do té doby OK (respektive se choval stejně).

No v každém případě platí to, co vám tady všichni opakují. Zapomeňte na něj, nemá zájem.

nifl*
hodnocení

Tak po probdělé noci se cítím ještě hůř, dle statusu na facebooku aspoň vím, že dojel domů v pořádku.

Sama už mu psát nebudu, šíleně mě ublížil. Nechci být hysterka, ale sedl opilý do auta, řekl ať neotravuju a vše kvůli skleničce vody? Po pěti měsících...? potřebuju se nyní soustředit na školu, práci, místo toho budu řvát do polštáře...

ellin*

Už nemá cenu na to myslet... pokud dělá mrtvého brouka, tak na něj kašli. Na světě je spousta jiných a (bez urážky) inteligentnějších kluků. Pro jedno kvítí, slunce nesvítí. A přece bys nechtěla aby ti zničil to co jsi teď- studuješ, soustřeď se na školu. Všechno zlé je pro něco dobré. ;)

"Nifl"-přestaňte si sypat popel na hlavu. Vy jste ho polila, on se urazil. Vy jste se omluvila, on Vaši omluvu nepřijal a je uražený dál."Kočkujete se" tak, že jste z toho poškrábaná a on jede uženě opilý domů... Nezlobte se, ale mně připadáte praštění oba dva stejně. K vůli takovéto prkotině budete brečet, on Vás bude ignorovat...Je škoda si kazit pěkné chvíle "klukovinama" a pak ještě uražeností. Myslím si, že na to přijdete Vy i on, chce to čas. Až ho uraženost přejde, možná se tomu i zasmějete...*smich*Příště ho nepolívejte, když budete pít, a raději mu schovejte klíčky od auta. A zahrajte si třeba hru - hledej šmudlo (když klíčky schováte na atraktivní místo někde u sebe, než je najde, přejde ho vztek...)

hodnocení

0x

1. Své udělal vypitý alkohol. Hodně lidí si pak říká: Kdybych nepil, choval bych se jinak. Ale každý na to přijde obvykle pozdě.

2. Nezlobte se, ale i vy jste se chovala jako puberťačka. Mohla jste ho třeba zlechtat, ale proč polévat? Chtěl přece kvůli Vám být pěkný, vzal si třeba hezké oblečení /pro Vás/ a Vy se chováte jako husa. Tak se nedivte, že se urazil. Třeba tím spíš maskoval lítost, měl o Vás asi lepší mínění. A když jste ho dneska polila, příště mu může na hlavě přistát třeba kastról se svíčkovou. Když viděl, jak jste nevyzpytatelná ve svých projevech, vzal roha. A divíte se mu?

Nechala bych to být, nevnucovala se. Když jste mu posílala SMS i volala a on Vás vytrvale odmítá, udělejte nad tím kříž. A až si najdete příště přítele, chovejte se už jako žena a ne jako třeštiprdlo.

Zaujalo mě ještě jedno Vaše sdělení: ON ODJEL OPILÝ. Pokud opilý řídil, ještě, že se nic nestalo jemu ani nikomu dalšímu. To by Vás ten pitomý výstřelek opravdu pak mrzel opravdu do konce života. Jaga.

doplněno 04.03.12 08:06:

Vzpomínám: je to už hodně let, seděli jsme večer v hospůdce na břehu velikého rybníka a slavili narozeniny jednoho z přítomných. Chtěla jsem něco říct kamarádce, ale byl hluk a ona seděla na druhé straně stolu. Byli jsme dost natěsnáni, tak jsem k ní nemohla. Naznačila jsem, že k ní podlezu pod stolem. Podlezla jsem v pohodě, ale když jsem začínala vylézat ven, najednou mi po hlavě začalo stékat pivo. Jeden z přítomných držel nade mnou půllitr, poléval mi hlavu a smál se jako debil. Naštvalo mě to, ale neřekla jsem nic a odešla ven. Měla jsem pod oblečením plavky, tak jsem se celá i s hlavou dokonale vykoupala. Potom jsem se vrátila do hospody, u stolu popadla jeden z půllitrů a dotyčného pána zlila od hlavy k patě. Nečekal to, koukal jak jelen. Pak jsem popřála dobrou zábavu, vyšla ven, sedla na kolo a jela domů. A ten pán, co mě polil první, je u mě dodnes HŇUP. Stejně to asi bere i ten Váš přítel.

Podotýkám, že jsem nebyla opilá. Měla jsem asi 2 sklenky vína, ale nemám ráda, když mě někdo zesměšní. Pak na to jdu podle přísloví: Oko za oko...

krkovicka*
hodnocení

0x
Chlapy jsou ješitný.Jednou se kluk semnou rozešel neboť jsem mu prohrabla nagelovaným vlasy, ale to nam bylo patnáct.
Zmapujte si, zda jste mu něco nevhodnyho neřekla.Jen jste mu polila kalhoty? Možná hledal důvod k rozchodu.Je to baba, urazit se a vyjet opilý s autem, jen aby Vás dostal, tam kam chtěl.Kašlete nam nej.Nějaké podlezani a omlouvani není nam místě, buďte nad věcí.

martinaa*
hodnocení

0x

Na takového hlupáka se vykašli, to je chování mimina. Pokud jste ovšem kamarádi. Mohl se naštvat, ale dělat uraženého a že s tebou nechce mít nic společného, to je hodně trapné. Někdo prostě nesnese, když si z něho druhý dělá legraci (ale pozor, on sám si z druhých legraci dělat může).

Jiná situace by byla, kdyby ten kluk byl defacto cizí a seznámili jste se třeba ten večer. Vylít na cizího sklenici vody není vhodné a to bych se reakci moc nedivila.

Neponižuj se a nevolej.b uď to skousne, nebo ne. Ty už nemůžeš dělat nic krom toho, že mu třeba napíšeš jednu jedinou sms, že se omouváš, situace tě mrzí a ať se má dobře. Nic víc, žádné doprošování, žádné ponižování. Aby viděl, že jsi schopná se omluvit, ale nebudeš dolejzat a bereš to jako uzavřenou kapitolu.

nifl*
hodnocení

Omluvila jsem se již včera několikrát. Nepolila jsem mu kalhoty, měl jen trenýrky, nic víc...pošťuchovali jsme se, on sám mi zmáčkl ruku tak, že dnes mám modřinu, prostě to byla hra. Legrace. Strašně mi chybí. Nedokážu se na nic soustředit, šla jsem si na tři hodiny zaběhat -teda běh, chůze, hysterický pláč a mlácení do všeho, co mi přišlo pod ruku...nepomohlo to...potřebuju dělat věci do školy, soustředit se, ale prostě nemůžu

farmar*

Urazil se pro trošku vody, ukončil kvůli tomu vztah. Co by následovalo příště, dokážete si představit žít s takovým mužem nastálo co bude po 10 letech? Vím jak je to teď těžky sám jsem to prožil. Několik dalších dnů bude moc smutno, ale s přibívajícím časem to postupně pomalu přejde.

martinaa*

Nezlob se, ale od takového štěstí nečekej. Pokud je schopný se urazit kvůli trošce vody, kterou jsi ho polila, co by nastalo, až by přišly opravdu vážné problémy? Já přítele polila shválně i omylem několikrát, polila mu celou postel červeným vínem a milion dalších věcí. Nikdy se neurazil.

Teď budeš týden, dva brečet a bude ti smutno (člověk je zvyklý, že má někoho vedle sebe), ale nepodléhej tomu. Věř, že tohle zažili všichni a skutečně bude líp. Hlavně se před ním neponižuj. Pokud tě nechce, ber to tak, že za rohem čeká jiný kluk, který tě bude milovat, i když ho poliješ desetkrát. O tom je láska, ne o urážení a chování se jako malé vzteklé děcko.

ellin*

Ano, ano... to je těžké! Kvůli problémům s láskou se nemůžeš na nic soustředit, pořád na to myslíš a je ti nanic. Nebyli jste spolu tak dlouho, ale i přesto se nedá zapomenout tak rychle, uvidíš však, že čas všechno zahojí... Jak říkám, pokud on se chová jako debil a vůbec neřeší jak se cítíš, tak by tě s ním ani žádná budoucnost nečekala, buď ráda, že jsi na to přišla teď a ne někdy později až by to bylo o hodně vážnější... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]