Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás všechny...Měla bych prosbičku..Moje kamarádka má problém s chrápáním..Je mladá (30 let), tak jí to samozřejmě dost trápí. Neporadíte mi něco, co by jí od toho pomohlo, nebo kam se s tím popřípadě obrátit...?Dala by určitě přednost čemukoliv, krom doktorů..Děkuji moc za jakékoliv rozumné rady..
Vím, že nepotěším, ale odpovědět se dá jedině tak, že ať zkusí cokoliv, co jí kdo poradí. Třeba to zabere, ale myslím, že v principu to odstranictelné není. Mám před očima zkušenost spolumajitele naší firmy, který se snažil řadu let a zkoušel vše, nelitoval prostředků, včetně operace, ale nakonec to nijak zvlášť nepomohlo.
Abych zkusil aspoň něco pozitivního, tak řeknu, že ze svojí zkušenosti mám pocit, že chrápu víc, když jsem tlustej a ne moc fit.
Může koupit v lékárně ústní spray Snoreeze, stojí kolem 200,-kč a stříká se do úst před spaním.
Někde jsem četla ,že je to polohou na zádech a doporučovali našít na záda pyžama tenisový míček- zabrání lehu na zádech,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.