Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
nebudu zde podrobně rozvádět celý problém, ale ve stručnosti:
Mám bratra, 25 let, který se loni vrátil z výkonu trestu za krádeže. Nyní můžu na 99% říct, že žije spořádaným životem.
Jenže policisté (resp. 2 konkrétní) na něho mají spadeno, nebo ani nedokážu popsat co proti němu mají, každopádně není den, kdy by za ním nepřijeli. Pokud se v okolí něco stane, okamžitě jedou za bratrem, a hned ho vezou na stanici, kde se ho ptají zda s tím nemá něco společného. Před týdnem někdo vykradl údajně u nás jakousi chatu. První za kým jeli byl bratr, vzali ho na služebnu, tam mu fotili boty, brali otisky. Nemluvě o tom, že zpět musel pokaždé z 12 km vzdáleného oddělení pěšky, neboť mu nikdy neumožnili aby si vzal na blbej autobus. Nedařilo se mu najít práci, ale před dvěma měsíci měl štěstí a flek si našel. Pracoval týden, pak ho zaměstnavatel s tím, že tam nechce aby tam každý den jezdili policajti. Samozřejmě za ním jezdili i do práce Takže je bez práce, a teror od těch kriplů pokračuje.
Takhle se nedá žít. Kam se máme obrátit? Díky za odp.
Mám synovce který vařil perník, kradl v obchodě dostal podmínku a jak je něco v okolí hned je u podání vysvětlení. Taky se vzteká a nadává na policii, já celkem nechápu proč, dělají pouze svojí práci. Že by policie nutila chodit někoho pěšky slyším prvně, doklady a peníze si každý může vzít a je normální, že prvně se jde po známých firmách. Policisti jsou podle vás kriplové a váš bratr má podle vás svatozář. Jesli seděl, svatej nebude.
Zkusil bych se pozeptat po dobrým právníkovi, kterej je nemá rád, a šel by do náhrady škody
Každopádně náhradu bude požadovat a myslíte, že by uspěl ještě s nějakým odškodným?
Může v tomto případě poradit právník ex offo? Na právníka nemá peníze, když nemá žádný příjem kvůli policajtům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.