Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kostýmy na karneval

Od: anonym1998* odpovědí: 8 změna:

Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně kostýmu na Karneval respektive po něm je i diskotéka , ale mě vůbec nic nenapadá za co bych mohla jít max..upírka?! za týden už to má být a já vůbec nevím ocenila bych pár typů..děkuju :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ellin*
hodnocení

2x

Nevím sice kolik ti je let, ale prakticky můžeš jít za cokoliv:

Pohádkové postavy: Červená karkulka, Alenka v říši divů, víla, zimní královna, včelka Mája...
Ostatní: Catwoman, letuška, upírka, námořnice, pirátka, Wonder woman, zdravotní sestřička...

Zkus si zadat do googlu slovo: kostým, nebo maškarní apod... a můžeš se inspirovat, popř. jít na ebay.com a napsat anglicky to samé a mají tam přímo kostýmy (vím, že už je pozdě na objednání, to je jasné, ale pro inspiraci je to taky dobré).

anonym1998*
03.03.12 17:57
hodnocení

Děkuju :)

ellin*

Není zač, snad jsem pomohla... ;)

hodnocení

0x

Nikdy jsem neměla ráda takové načančané masky, jako princezny, Karkulky, Sněhurky... Čím byla povedenější, tím lepší. Byla jsem za chuligána, za cikánku, za ježibabu, za hejkala /promiň Hejkálku/, za pračlověka, ale úplně největší úspěch - 1. místo jsem sklidila jako KOZA! Se zvoncem pod krkem a velikým růžovým vemenem s červenou mašlí na jednom struku! Všechny masky jsem si vždy chystala sama. Bohužel, už zbyly jen vzpomínky.

Člověk v masce musí lidi kolem sebe pobavit a prostě se líbit. A to unylá princeznička těžko dokáže. Čím víc je ta maska "ujetá", tím víc si užijete legrace. *smich* Jaga.

ellin*

Jojo, to můžu potvrdit, já byla nedávno na posledním zvonění za Kloboučníka z Alenky v říši divů a sklidila jsem docela velký úspěch, protože to bylo celkem originální. Kostým jsem si udělala sama a prý povedený. :D

anonym1998*
hodnocení

:D Jo chápu párkrát jsem ´taky byla třebaz za čarodějku :D:D:D:...atd...Taky moc Děkuju...Jenže teďkom právě musím rozmýšlet šetrně protože s touu maskou potom budu tančit ;D..Tak ať to stojí za to ...Ale popřemýšlím o tom..:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Na netu najdete spousta predloh nam malování na obličej.Když si koupíte v hračkářství barvy na obličej, můžete si tam namalovat cokoliv.Prepudrovat a nesmyje se to.

hodnocení

0x

Divadla mívají půjčovnu kostýmů. Poohlédněte se, není to drahé a je to profesionální. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]