Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Český mincovní obchod

Od: vm1307 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, přišla mi obálka (obyčejně) s "poslední upomínkou" od Českého mincovního obchodu, abych zaplatil jakési mince, které jsem si neobjednal a které nepřišly. Výše zmiňovaná firma chce po mně skoro 2.500,- a hrozí žalobou. Je možné, aby upomínky nebo balíky byly posílány bez dobírky a doručenky jen tak do schránky, odkud vám je může kdokoli vzít? Jak je možné, že mají moji adresu, když jsem si nic neobjednal? Nemáte prosím někdo s touto povedenou firmu nějaké zkušenosti? Samozřejmě se obrátím na právníka, ale to znamená další peníze pro nic za nic. kde to žijeme? Pavel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Občas se mi jejich,,objednávky,,objeví ve schránce.Je docela dobře možné,že se Vám tímhle někdo chtěl pomstít a objednal to Vaším jménem.Já bych jim zavolal a řekl jim,že já budu žalovat je.Ať mi dokáží,že je to moje objednávka...A kde to žijeme?Žijeme v době,ve které se někdo přizná,že ukradl miliardu a ještě je tak drzý,že uvede,že se přiznal proto,že je to promlčené.Taková je to doba...

coop*
hodnocení

0x

Nikde nevolejte (škoda času a peněz) a nezměšňujte se vyhrožováním žalobami. Napište jim doporučeně s dodejkou, že jste u nich nikdy nic neobjednával, nikdy jste žádné zboží od nich nepřevzal a tudíž žádný váš závazek vůči jim nemohl vzniknout. Že jejich dopis považujete za omyl a tedy za bezpředmětný.

coop*

opr. "nezesměšňujte se"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]