Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám trochu problémy s jednou holkou. Potkal jsem ji loni v srpnu a v září jsem od jednoho kamaráda zjistil, že se jí líbím, a nepřímo to potvrzovaly i její kamarádky (samozřejmě jsem se jich na to neptal, ale byly tu náznaky...) takže to asi byla pravda... Jenomže já se choval -slušně řečeno - jako totální de*il, moc jsem si jí totiž nevšímal. Rozum jsem dostal až kolem vánoc, od té doby se ji snažím někam pozvat ale zatím to nevyšlo.
Nejhorší na tom je, že jsem před těmi vánocemi zjistil, že pravděpodobně jede i po jednom dalším klukovi (ale to vůbec nevím jistě) a v neděli jede do vesnice kde bydlí a já nevím jestli jede za ním, nebo za někým jiným. Bojím se že ji ztratím... poradíte mi, co mám dělat?
Máte její číslo? Jestli ano, prostě jí zavolejte a pootázce, proč voláte, řekněte, že máte volno, jestli nechce na čaj/kafe/džus/alkohol?
Nebo zkuste verzi, pokud chodíte do školy, dělat blbého a říct, že potřebujete doučit. Taky dobré, ne?
Je spousta verzí jak dívku oslovit. Se toho nebojte.
mrnousek.
S tím pozváním se jí ptám pravidelně jednou týdně... je mi to sice trapný, ale já to budu zkoušet dokud neřekne ano (zatím nikdy totiž nepoužila výmluvu "nechce se mi" vždycky to bylo ve stylu "v sobotu nemůžu, už něco mám...") takže zrovna toho se moc nebojím...
Také zdravím. Nemůžete přece ztratit něco, co nemáte. Nechci Vás zranit, ale už jen to, že děvče nehledá výmluvy, ale řekne narovinu, že nemá zájem, že něco má, hovoří spíše ve Váš neprospěch. Obávám se, abyste se jí nezprotivil tím, když budete pořád dolézat a snažit se, ačkoliv víte, že z její strany není zájem. Obávám se, že ztrácíte zbytečně čas. najděte si děvče, které o Vás bude stát a bude stát i o Vaše pozvání. Jistě se takové najde a nebudete se muset cítit trapně, že se dožouváte někde, kde o Vás není zájem. Jen můj názor, přeji hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.