Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úder do čelisti

Od: bolito odpovědí: 4 změna:

Zdravím, dostal jsem na tréninku loktem do ucha. Nebo spíš vedle ucha. Byla to pecka, že jsem odletěl na zem. Nic není viditelné, žádná krev, nebo modřina, ale bolí mě kloub u čelisti. Když nehýbu čelistí, tak to v podstatě nebolí, jen to cejtím, ale otevřít naplno pusu v podstatě nejde a že bych něco kousal je v podstatě nemožný. Stalo se Vám to někomu? Co s tím? Řekl bych, že je to jen nějaké naražené nebo tak něco, ale pro jistotu se ptám :)

Díky za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

artik*
hodnocení

0x

proč nezajdeš k lékaři? + tady je to samej doktor , určitě ti někdo udělá RTG na netu *smich*

hodnocení

0x

Zdravím Bolito,

podle mě je to pouze naražené, ale člověk nikdy neví. Já být vámi, tak zajdu raději k lékaři. Nemusíte hned teď, ale pokud se bolest nezlepší přes víkend, tak klidně zajděte na příjem a oni vám udělají rentgen. Alespoň budete mít jistotu.

S pozdravem Anzionka.

Přikládejte si na to studené obklady, nebo led, bolest to zmírní. Budete to cítit ještě nějaký čas, jinak k lékaři zajít pro jistotu můžete.

krkovicka*
hodnocení

0x
Otevřete pusu tak ze mezi přední zuby a dolní dáte dva prsty? Jestliže ne, je potřeba to cvičit, teď ne ale další dny, i násilím, do te fáze kdy to jde, tlacit na bradu a táhnout dolů.
Čelist se Vám jinak unaví, zlenivy a zůstane v te poloze trvale.Nakonec byl jste měl do pusy strčit pinpokac.Chodila jsem s čelisti na rehabilitacizl.Dávali mi i elektrolecbu.
doplněno 02.03.12 23:39: K tomu doktorovi ale zajděte.je potřeba to rozhýbat.udela vám rentgen, zdá tam nevznikla volná tekutina.doktor zubní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]